Reviews

Kneipp testpanel resultaten met WINACTIE

Afgelopen maand hebben tien testpanelleden samen met hun vrienden, familie, huisgenoten, en sportmaatjes de nieuwe Kneipp haarproducten voor ons getest. Vandaag kan ik jullie de resultaten van deze enorm leuke en massale test meedelen. Inclusief een leuk extraatje, want we mogen namens Kneipp ook nog eens vijf volledige pakketten met shampoos en conditioners weggegeven: feestje!

Voordat de onderstaande dames en heren aan hun test zijn begonnen hebben jullie natuurlijk al kunnen lezen over de nieuwe haarproducten van kneipp. Deze lijn bevat zes shampoos en twee conditioners. De shampoos zijn uit gebracht in Wilde Roos, Lavendel, Oranjebloesem, Kamille, Granaatappel en Amandelbloesem. De conditioner is verkrijgbaar in een Kamille en een Amandelbloesem variant. Lees hieronder de ervaringen van onze testers:

Natasja is helemaal verkocht! Zij geeft aan alleen nog maar Kneipp shampoo te willen gebruiken. Schoonmoeder was erg gecharmeerd van de Oranjebloesem shampoo en dochterlief is dol op roze: Vandaar haar keuze voor de Amandelbloesem variant. De haren van Natasja zijn net zo blij met de producten want de producten hebben na de zwangerschap echt weer even een boost gegeven aan haar haren.

De moeder van tester Eva vond de Lavendel variant geweldig. Deze shampoo deed haar denken aan de zomers in Frankrijk. Een mooie herinnering om de dag mee te beginnen. Enorm leuk ook dat de vader en vriend van Eva hebben mee getest en net zo positief zijn. Eva heeft droog haar en wisselt af tussen de Amandelbloesem shampoo en conditioner om haar droge lokken te verzorgen en de Oranjebloesem shampoo voor de heerlijke en frisse geur. Deze producten maken haar haren zacht en makkelijk in model te brengen.

Ellen vond de producten ook prettig in gebruik. Zij hoopt zelfs dat de lijn nog uitgebreid kan worden, met bij voorbeeld maskertjes en een leave in conditioner! Haar favorieten zijn de Amandelbloesem shampoo en conditioner. Deze combinatie zorgt voor veel volume en een makkelijke doorkambaarheid.

Marjan, de moeder van Katinka vond de amandelbloesem het lekkerste ruiken en vooral fijn omdat het een setje was met de conditioner. De conditioner trekt meteen in het haar waardoor er geen vet laagje op blijft liggen. Een vriendin testte de Wilde Roos shampoo. Haar sluike en steile haren kregen meer volume. De shampoo zorg ervoor dat de haren de hele dag door lekker fris ruiken. Katinka gebruikt dagelijks een stijltang en verft haar haren. De kamille shampoo in combinatie met de conditioner maakt het haar weer zacht en zorgt dat het er minder beschadigd uit ziet. 
Het testteam van Liane was erg onder de indruk van de heerlijke geuren. Zelf vond zij de Granaatappel shampoo in combinatie met de Amandelbloesem Conditioner de beste combinatie voor een mooie hoogglans. Romijn heeft blond haar en zijn lievelingskleur is geel, dus de Kamille Shampoo lag voor de hand. Een voltreffer die bovendien ook nog eens erg lekker ruikt. Het haar van Rosalie is wat droog en een tikkeltje pluizig. De amandelbloesem combinatie bracht daar toch wel verandering in aan.

Ook Fleur vond de Amandelbloesem shampoo en conditioner het prettigst. Vooral de onderkant van haar haren zijn droog en na gebruik van deze combinatie glansden haar lokken prachtig. Zij gaat deze combinatie dan ook zeker vaker aanschaffen. Haar moeder Yvonne vindt alle producten lekker ruiken, maar de Granaatappel variant overtreft volgens haar alles. Ook gebruikte zij de Wilde Roos variant waarvan haar haren meer pit kregen. Deze shampoo zorgde ook voor meer glans en volume. 
Claudia heeft met de hele familie genoten van de producten en genieten nog iedere keer als zij de douche instappen waar alle flessen mooi op een rijtje staan. Claudia vindt het belangrijk om haar haren dagelijks te wassen. De Kamille lijn was perfect voor haar, de shampoo en conditioner zijn namelijk geschikt voor dagelijks gebruik. Toen haar vriendje de Oranjebloesem variant opende was zijn eerste reactie: De geur komt je al meteen tegemoet als je de verpakking open maakt! Zijn haar werd bovendien ook erg zacht door.


De favorieten van Tessa zijn de Amandelbloesem shampoo en conditioner. Zij merkte dat haar haren zacht werden en een mooie glans kregen. Ze heeft dan ook een nieuwe lievelings shampoo! Haar moeder Ellen is dol op de Granaatappel shampoo . Zij heeft gekleurd haar en zocht daar een goede shampoo voor. De geur in combinatie met het mooie glanzende is iets waar ze heel blij mee is.

De vriend van Sophie heeft gekozen voor de Lavendel Shampoo. Hij is redelijk moeilijk wat betreft shampoo keuze. Hij gebruikt wax, wat er moeilijk uit te krijgen is en hij klaagt dat zijn haar slap wordt van wassen. De lavendel shampoo kreeg de wax er goed uit, maar bovenal had hij geen ''bad hair day'' nadat hij het gewassen had. Het haar van Sophie was erg blij met de Wilde Roos variant. Deze maakte haar haren vol en ook de Oranje Bloesem gaf zichtbaar volume.
 
De moeder van Daphne was zeer gecharmeerd van de Oranjebloesem. Haar fijne haar reageerde goed op de shampoo en ze vond de geur erg lekker. Daphne vond de Amandelbloesem shampoo in combinatie met de Amandelbloesem conditioner erg fijn. Over het algemeen vond haar testteam de shampoos prettig te doseren en daarnaast vonden ze de geuren lekker fris.


 
De beautyscene redactie wist natuurlijk eigenlijk wel en beetje dat de shampoos en conditioners zeer goed zouden bevallen. Opmerkelijk is dat veel testers kiezen voor een combinatie met een Amandelbloesem variant! Wij willen alle testers enorm bedanken voor hun tijd, inzet en het delen van hun ervaringen.

Goed nieuws voor iedereen want namens Kneipp mogen wij vijf pakketten weggeven met daarin alles shampoos en condtioners (met een waarde van EUR 49.99 per pakket). Deze pakketten bevatten de volgende producten:

Wilde Roos shampoo - fijn/futloos haar 
Lavendel shampoo - normaal haar 
Oranjebloesem shampoo
- normaal/fijn haar
Kamille shampoo - normaal haar/iedere dag
Granaatappel shampoo - gekleurd haar
Amandelbloesem - shampoo droog/beschadigd haar 
Kamille conditioner - normaal haar
Amandelbloesem conditioner - droog/beschadigd haar

Hoe kun je meedoen? Simpel! Laat hieronder een reactie achter waarin je ons verteld waarom jij toe bent aan de Kneipp haarproducten in je leven! Doe dit voor vrijdag 15 juli 2011. Wij zullen de gelukkigen op maandag 18 juli 2011 bekend maken via Facebook, reageer dan vooral spoedig, want als je te laat bent gaat de prijs aan je neus voorbij en kiezen we een andere winnaar! (check dat dus zeker even!). Kneipp zal de pakketten rechtstreeks naar de winnaars verzenden.

Deel dit artikel
Back to top