Nieuws

Zomerse lippen met L'oréal Paris Glam Shine Fresh!

Jullie kennen vast de fijne Glam Shine-lipglossjes van L''oréal, maar voor deze zomer heeft L''Oréal een extra zomerse versie uitgebracht. Met de vrolijke Glam Shine Fresh-glossjes heb je de zomer meteen in je bol! Benieuwd naar deze gezellige lipproducten? Lees dan snel verder!De Glam Shine Fresh-lipglossen zijn verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren: Aqua Curaçao, Aqua Lemon Tonic, Aqua Pomegranate en Aqua Mandarin. Worden jullie ook meteen zo vrolijk van de verpakkingen?De Glam Shine-glossjes staan vooral bekend om hun fijne applicators. Deze hartvormige applicators hebben de perfecte vorm om de lipgloss mee aan te brengen. Vooral het puntje werkt erg prettig in de mondhoeken en de applicator is zo gemaakt dat je in één beweging de juiste hoeveelheid gloss op je lippen krijgt.Wanneer je de lipgloss in de verpakking ziet zou je bijna denken dat het gewaagde felle kleuren zijn. Niets is minder waar! De lipglossen zijn namelijk zeer transparant en draagbaar.


Aqua Curaçao | Aqua Lemon Tonic | Aqua Pomegranate | Aqua Mandarin

Zoals op de swatches te zien is geven alle tinten een zacht waasje kleur af en bovenal een mooie glans. Lipgloss-liefhebbers zullen blij zijn om te horen dat deze glossjes absoluut niet plakkerig zijn, maar wel prima blijven zitten en de lippen verzorgen!

Het zou leuk zijn geweest als de kleuren een bijpassend geurtje hadden gekregen zoals citroen of mandarijn, maar ze hebben allemaal een zachte kersengeur. Deze geur is gelukkig absoluut niet overheersend en zeer geschikt voor dames die liever een wat neutrale lipgloss dragen.

De L''Oréal Glam Shine Fresh-lipglossen (EUR 11,49 per stuk) zijn misschien niet heel vernieuwend, maar zijn absoluut erg prettig en ideaal als je op zoek bent naar een neutrale transparante lipgloss. Deze zomerse lipglossjes liggen inmiddels al weer eventjes in de winkels en zijn verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

Deel dit artikel
Back to top