Nieuws

Benefit win-actie voor echte Benebabes!!!

Vandaag heb ik een hele leuke win-actie voor de liefhebbers van de fijne make-up producten van Benefit Cosmetics! Kennen jullie het merk en zijn producten al? Dan heb je misschien al gezien of gehoord dat ze een aantal mooie nieuwe producten hebben? Vijf lucky girls mogen de drie producten voor ons testen, lees snel verder.Momenteel vind je drie van de producten die je hierboven ziet al in bij de Benefit Cosmetics verkooppunten (alle filialen van Sephora, www.sephora.nl), de Benefit Cha cha tint en de Ring my bella eau de toilette. Het derde product, de veelbelovende They''re real mascara is nog niet in de winkels te vinden, maar zal wel binnenkort te koop zijn. De Cha cha tint (EUR 37,80 12,5 ml) is een mango/perzikkleurige lip & cheek stain, dat is een zeer gepigmenteerde vloeibaar product dat je kunt gebruiken op de wangen en op de lippen. De kleur trekt in de huid en blijft daar vervolgens heel lang zitten. Het geeft een natuurlijke blos zowel op de wangen als de lippen.

De verpakking lijkt bijzonder veel op een nagellakpotje en de Cha Cha tint heeft ook een soortgelijk kwastje. Het is een heel zuinig product, met het kwastje zet je drie stipjes op jouw wang en vervolgens dep/wrijf je het product snel uit. Je moet echt snel werken omdat het product heel snel opgenomen wordt door de huid, zoals je hieronder goed kunt zien op de foto''s van de swatch.

 

Het resultaat op de wangen is echt een mooie perzikkleurige blos, heel natuurlijk en erg lang houdbaar! Zeker een aanrader, maar je moet wel even wennen aan de manier van opbrengen, daarna ben je dan wel hooked!

Hooked ben ik ook op de nieuwe, verleidelijke geur van Benefit Ring my Bella (EUR 36,00 30 ml)! Bella is een toevoeging tot de Crescent row geurserie van Benefit, hierover hebben wij al eerder geschreven in dit artikel. In de zomer van 2010 heeft die geurlijn ook al uitbreiding gekregen van 3 dames, lees daarover hier, maar deze zomer breidt de "Row" zich uit met een fijne lingerie winkel.Ring my bella is geïnspireerd door de lingerieshop van Bella, een plaats waar de bewoonsters van Crescent Row graag komen.

"she flutters and flounces - lace, satin and more. Her spirit so sexy, bella''s shop you''ll adore. Slip sweetly into a lush, juicy filng. For a frill-seeking time "go on and ring"Ring my bella is een zoete, fruitige geur met een sexy edge. Dat kan ook niet anders met topnoten als roos, lelie en margriet. Het hart van de geur bestaat uit jasmijn en pioenroos, de sexy basis wordt gelegd door patchouli, vanille en muskus. Ondanks het gemis aan fruit in de geur, lijkt het toch of ik iets van bessen ruik, dat maakt de geur net iets frisser dan alleen maar zoet en sexy.  De geur is trouwens goed gekozen bij het thema, deze geur zou uitstekend passen in een lingeriewinkel!Last but not least is er de nieuwe Benefit They''re real mascara, een mascara die behoorlijk wat beloftes doet! Maar volgens Benefit heeft de mascara deze beloftes ook zeker waargemaakt bij de dames van hun testpanel. Maar liefst 94 % van de testers zag een "dramatische" toename van lengte en volume van de wimpers na gebruik van de mascara. En 90 % zag een prachtige krul in de wimpers, van basis tot aan de top van de wimpers.Natuurlijk heb ik de mascara al getest en zonder al teveel te verklappen kan ik zeggen dat ik behoorlijk tevreden ben, vooral het borsteltje is erg fijn en de mascara blijft de hele dag echt prima zitten! Mijn wimpers zien er met deze mascara zeker veel beter uit!Maar nu kan ik dat allemaal wel vertellen, wat is er nu leuker om zelf deze producten te mogen uittesten? Zeker als je ze gratis thuisgestuurd krijgt!

Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar 5 Benebabes (vrouwelijke Benefit fans met de juiste "attitude") die deze producten voor ons willen testen! Je krijgt de producten hierboven dus gewoon naar je toegestuurd!

Wat moet je daarvoor doen?

- word lid van de Facebook pagina''s van BeautysceneNL en Benefit Cosmetics NL
- ga naar het artikel over deze actie op onze Facebook pagina en laat daar jouw reactie achter, samen met (een link naar) een foto
- doe dit voor dinsdag 12 juli 2011, op 13 juli krijgen de gelukkigen een Facebook berichtje van ons, waarna de producten door Benefit worden opgestuurd.
- we verwachten dan wel dat de winnaars binnen 2 weken ons een korte review toesturen samen met een foto, waarin je de Cha Cha Tint & They''re real mascara draagt.

Deel dit artikel
Back to top