Nieuws

WELEDA: Groene favoriet van veel Celebrities!

Supermodel Erin O''Connor kan volgens eigen woorden niet leven zonder Weleda’s biologische producten en Courteney Cox gebruikt alleen de Weleda Baby lijn voor haar dochter Coco. Hebben jullie de prachtige huid van Jessica Alba wel eens bekeken? Dat is het resultaat van de Calendula Face wash!



Model Georgia Jagger vindt het heerlijk om na een lange dag plaats te nemen in een bad met daarin de Lavender Relaxing Bath Milk, do I need to say more? Mijn favorieten? Ik kan niet kiezen! Ik vind de Rosa Mosqueta producten bijzonder prettig in gebruik en sinds ik de Arnica Massageolie in huis heb ben ik daar ook enorm fan van geworden. Maar dan nu de grote vraag: Ik wil namelijk heel graag van jullie weten of je benieuwd bent naar een bepaald product? Laat het mij even weten, dan zal ik die producten in een review artikel voorbij laten komen!



Weleda is trouwens al 90 jaar producent van 100% natuurlijke lichaamsverzorgings-producten en (zelfzorg)geneesmiddelen. Om dit te vieren, geeft Weleda een leuk groen feestje. Je kunt op de website van Weleda namelijk meedoen aan de ‘Verkiezing van het Weleda Wereldproject‘.

Breng een stem uit op jouw favoriete duurzame teeltproject ergens ter wereld en win een 8-daagse reis voor twee personen naar het land waar zijn of haar favoriete teeltproject zich bevindt. Dat is niet alles, want onder de stemmers worden ook nog eens 90 Weleda verwenpakketten verdeeld met een waarde van EUR 90,00 per pakket. Vergeet niet jouw stem uit te brengen! Op 12 oktober 2011 wordt de uitslag bekend gemaakt en wie weet ben jij een van de gelukkigen! Ik heb al gestemd voor de Duindoorn, en jij?

Deel dit artikel
Back to top