Nieuws

Tip van de week: Stralende huid met Snowberry Bright Defence!

Misschien herkennen jullie het wel: Je gaat wat later naar bed, hebt het druk en sport misschien een periode minder (intensief). Bij velen van ons merk je dat vrijwel direct aan de huid. Deze wordt dof, verliest glans en de teint wordt minder egaal.

De bij de Snowberry Bright Defence lijn draait het allemaal om een gezonde en stralende huid. De lijn bevat drie dagcrèmes, een serum die vrije radicalen en glycatie (verharding van het collageen en elastine) bestrijdt en een nachtcrème. De lijn is geschikt voor alle leeftijden en is speciaal ontwikkeld om de veranderingen die leiden tot vroegtijdige huidveroudering, te helpen voorkomen en te vertragen.Een van de grootste voordelen van de Bright Defence lijn is dat er drie dagcrème varianten verkrijgbaar zijn. Op deze manier kun je kiezen voor een product dat bij jouw huidtype past. De Bright Defence Day Cream No.1 (EUR 50,00 – 50 ml) is speciaal voor de vette huid, en bevat een  krachtige mix van antioxidanten, plantaardige zachtmakers en huidoplichtende bestanddelen die zorgen voor een gladdere, stralende huid met een egalere teint.

Bright Defence Day Cream No.2 (EUR 52,00 – 50 ml) is ontwikkeld voor de gemengde huid. Dit product bevat evenals de andere dag-producten ook een krachtige mix van antioxidanten, plantaardige emollientia en huidoplichtende bestanddelen.

De Bright Defence Day Cream No.3 (EUR 55,00 – 50 ml) variant is speciaal voor de droge huid. Omdat de deze huid last kan hebben van huidirritatie en jeuk , bevat de Day Cream No.3 ook verschillende specifieke ontstekingsremmende en kalmerende ingrediënten.
Naast de dagcrèmes bevat het Bright Defence assortiment ook een Face Serum (EUR 58,00 – 50ml). Dit serum is geschikt voor alle huidtypes en bevat een formule die actief werkt tegen glycatie en vrije radicalen, maar beschermt daarnaast ook tegen cel schade en de oorzaken van verkleuring.

De Bright Defence Night Cream (EUR 57,00 – 50 ml) is ontwikkeld ter aanvulling op de dagcrèmes, om ontstekingen en huidirritatie te verminderen. De crème verbetert de nachtelijke hydratatie en helpt om de oorzaken van hyperpigmentatie op een huidvriendelijke manier te verminderen, bij alle huidtypes en op alle leeftijden.

Ik heb zelf een vochtarme huid en ben aan de slag gegaan met de Bright Defence Day Cream No.3. Het product heeft een stevige en romige structuur maar wordt verbazingwekkend snel door de huid opgenomen. De substantie is niet vettig en laat geen plakkerig laagje achter op de huid. Deze fijne creme zorgde ervoor dat mijn huid er gelijkmatiger uitzag en zorgde daarnaast voor een fijne en intensieve hydratatie.
 
Snowberry staat voor High end werkzame eco cosmetica zonder schadelijke chemische toevoegingen. De producten bevatten hoge concentraties biopeptiden en antioxidanten die de huid verjongen en herstellen. Nieuwsgierig? Neem dan even een kijkje bij Purebeautyboutique.nl.
 

Deel dit artikel
Back to top