Swatches

MAC Mineralize producten - vaste collectie

Zijn jullie gisteren bij de MAC counters geweest om spullen in te slaan van de Semi-Precious collectie? Mijn review/haul volgt zeker nog, maar vandaag heb ik alvast iets om de MAC fans een plezier te doen, nl. mooie mineralize producten die in het vaste assortiment te vinden zijn!Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft MAC in haar vaste assortiment bij de counters heel wat mineralize producten, zo vind je er altijd een mooie selectie oogschaduws, blushes, foundations en mineralize skinfinishes. Ik heb een aantal van die spullen in mijn "stash" en wil ze even met jullie delen, dit zijn dus allemaal producten die je het hele jaar door kunt shoppen bij MAC.

Laten we beginnen met de nieuwe oogschaduws (EUR 19,50), nieuw omdat er jaarlijks een update van de kleuren is en die is net geweest. Op de foto''s zie je de (v.l.n.r.) de This & That, Mix & Match en Thunder & Rain. Ik heb zowel droge (links) als vochtige (rechts) swatches gemaakt.De mineralize blushes (EUR 23,50) zijn echt geweldig mooi, de glans & pigmentatie van alle kleurtjes is echt amazing! Natuurlijk moet je wel een beetje houden van glans en als je een vette huid hebt, moet je de mineralize blushes wel met beleid opbrengen. Maar ik ben fan, dat moge duidelijk zijn!Op de foto van hierboven zie je op de eerste rij Love Joy, Love thing en Gentle, op de tweede rij vind je Dainty, Warm Soul en Gleeful.

Last...but not least, mijn favoriete Mineralize producten, de Mineralize Skin Finishes (EUR 27,50) in Soft and Gentle en Gold Deposit. Mineralize Skinfinishes zijn behoorlijk glanzende en glittererende producten die je, afhanhelijk van de kleur kunt gebruiken als highlighter, bronzer, blush of gezichtspoeder.

Zijn jullie, net als ik ook fan van de mineralize producten van MAC? Ik heb door de jaren heen een behoorlijke collectie MSF''s bij elkaar gespaard, hopelijk kan ik er morgen weer 4 aan mijn collectie toevoegen met mijn aankoopjes van de MAC Semi-Precious collectie. Ik denk dat er toch ook nog wel een blush bij zal komen, tenslotte kan er altijd nog wel een blush bij in mijn collectie!

Nieuwsgierig naar een deel van mijn make-up stash, check dan zeker eens dit filmpje:

Deel dit artikel
Back to top