Reviews

Givenchy Very Irrésistible Tropical paradise

Wat maakt een zomerse look nu helemaa af? Is het dat vrolijke zomerjurkje of toch de frisse zomer make-up? Nee, toch misschien dat limoengele nagellakje? Nee, de finishing touch is natuurlijk een heerlijk zomerparfum, zoals de Givenchy Very Irrésistible Tropical paradise.



Givenchy Very Irrésistible is natuurlijk al een heerlijk parfum, maar het collectors items Tropical Paradise is helemaal fijn. Snuffelend aan de parfum waan je je inderdaad met een frisse cocktail op het strand. Natuurlijk niet zomaar een strand in Nederland maar een tropisch strand waar de palmbomen aan de rand staan, samen met de paradijsvogelbloem, die ook de flacon versierd.



Very Irrésistible Tropical Paradise opent met een heel fris accent, nl. die van muntblaadjes en anijs. Je ruikt het hart van de geur er wel doorheen, maar de heerlijke munt blijft aanwezig, heel erg lekker en vooral behoorlijk zomers. Het hart van de geur bestaat uit tropische bloemen zoals de paradijsvogelbloem en rozen maar ook passievruchten voor een zoete finish. De basis is toch warm en zwoel, maar wel op een licht poederige wijze door sandelhout en musk.





De flacon is natuurlijk een plaatje, de slanke Very Irrésistible Tropical Paradise flacon heeft een tropische versiering gekregen in paars, oranje en turquoise. En de fles was niet alleen voor mij onweerstaanbaar, maar ook voor het kleine wespje dat even langs kwam vliegen, blijkbaar was hij/zij ook fan?



De adviesprijs van Givenchy''s Very Irrésistible Tropical Paradise is EUR 55,50 voor de flacon van 75 ml eau de toilette. De geur is een limited edition en zal dus weer verdwijnen uit de winkels na de zomer. Bij de fijne, betrouwbare webshop Parfumerie.nl kun je de parfum nu aanschaffen voor EUR 49,95.

Deel dit artikel
Back to top