Nieuws

MAC Rose Romance haul en review

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover, ik was weer eens bij MAC!! Natuurlijk moest ik daar nog even naar toe om mijn Rose Romance spulletjes te gaan kopen! Het had wat voeten in aarde, want heel simpel is het niet om met de auto bij MAC te komen, zeker niet als je met hakken van 10 centimeter moet wandelen over de Amsterdamse grachten....maar het is gelukt, lees snel verder...... De MAC Rose Romance collectie is een romantische collectie met veel pasteltinten voor op de ogen en zachte roze tinten op de lippen, gecombineerd met wat rozenrode lip- en cheekstains. In principe zijn dit niet echt mijn kleuren, maar helemaal aan mij voorbij laten gaan kon ik deze collectie natuurlijk niet. Dit zijn de spulletjes die ik heb gekocht: Het is de Beauty Powder Summer Rose, de nagellak Love & Friendship, de Just a pinch gel blush, de Fix Rose, de lipglass Magnetique, de See thru lip colours Tender Tryst & Secret Crush en de eyeshadows Of Summer & Silver Thorn.

Ik heb alles nu eens goed bekeken, uitgeprobeerd en natuurlijk gebruikt en wat vind ik er nu van? Ik zal alle producten eens even langs gaan:

  • Beauty Powder : erg licht, terwijl dit de donkerste/meest gepigmenteerde was van de 2, voor mij (NC40) niet geschikt als blush maar wel prettig als all-over poeder.
  • Gel Blush : super leuk nieuw product, daar hou ik van! Wel heeeeeel erg rood, wees echt voorzichtig met opbrengen anders loop je kans dat iemand Pipo tegen je roept....ik gebruik hiervoor de MAC 188 kwast of eventueel de 109. Je kunt het ook prima gebruiken op je lippen. Het doet mij erg denken aan de Benetint cheekstain van Benefit, maar dit brengt iets makkelijker op en heeft iets meer glans
  • oogschaduws Silverthorn en Of Summer : lichter dan ik had gedacht, zelfs op swachtes kwamen ze donkerder over. Ik heb ze nu gebruikt over de Painterly paint pot en die zorgde niet voor meer kleur. Ik moet nog even kijken met welke basis ze beter over gaan komen. Of Summer is wel een lieve lavendel kleur trouwens, die heeft MAC niet echt in het vaste assortiment
  • nagellak : nog niet geprobeerd, maar je vind er hier een foto van.
  • lipglass : Magnetique is een geweldige kleur, die supermooi dekt, een aanrader als je houdt van een iets opvallende lip!
  • see thru lip colour : dit vind ik nogale een tegenvaller.....wat een verschrikkelijk klein formaat hebben deze lip colours en dan zijn ze gewoon EUR 17,00!!! Maar goed, dat is jammer, maar het resultaat viel mij nog meer tegen....misschien zijn mijn lippen van zichzelf al te gepigmenteerd, maar je ziet ze vrijwel niet op mijn lippen. Wel net na het aanbrengen, maar het lijkt wel of mijn lippen de kleurstof opnemen en het laten verdwijnen, zelfs met een basis eronder.....Het idee is trouwens wel leuk, een stain voor op je lippen, die alleen natuurlijke kleur geeft zonder glans....maar ja....
  • Fix Rose : lekker spul, maar niet zoveel anders dan de normale Fix , zou hem zeker kopen als je Fix fan bent!
  • pigments : niet gekocht, want ik had ze al, maar de Mutinty & Circa Plum pigments zijn beide heel mooi!

Ik heb ook nog even een simpele, snelle look gemaakt met deze spulletjes, maar ben eigenlijk niet zo heel happy hiermee.....deze week ga ik het opnieuw even proberen, misschien komt er dan wat leukers uit! Oh ja, ik heb ook de nieuwe paarse mascara van Bourjois gebruikt op deze foto''s, die is wel heel mooi, het zorgt voor een hele zachte look en dat past op zich wel bij de MAC Rose Romance look. Ik zal vandaag nog even een kort filmpje maken over deze collectie! Als jullie vragen hebben, dan kun je die stellen in een comment. Lees ook deze artikelen:

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top