Algemeen

Armani Code Summer Eau Fraiche

Armani Code is toch wel een van de fijnste parfums die ik heb, jammer genoeg ik mijn flesje bijna leeg...daarom was ik ook zo blij met het nieuws dat er een zomereditie komt van dit heerlijke parfum. Armani Code Summer Eau Fraiche for women en men worden deze zomer onthuld, in een exlusieve oplage. Twee eigentijdse varianten van het originele parfum zijn in een verleidelijk zomers jasje gestoken. Klinkt goed toch? Lees en kijk verder voor foto''s en informatie..... De eau fraiche (lichtere versie dan eau de toilette) van beide geuren klinken echt ongeloofelijk lekker, lees maar eens hoe de geuren omschreven worden. Armani Code Summer Eau Fraiche for women is de "Floral" versie van de orginele parfum, het is een nieuwe ode aan oranjebloesem, het parfum is stralend, uitbundig en fruitig. In de topnoot vind je verder Neroli, sinaasappel en peren terug, iets later gevolgd door een mix van oranjebloesem, sambac-jasmijn, gember en cyclaam. De basisnoten zorgen voor de sensualiteit door ingredienten als vanille, wit hout en zachte musk. De fles is natuurlijk helemaal stylish en typisch Armani, prachtig in haar eenvoud al zorgen de witte glossy lakbloemen toch voor een verrassend geheel!

Armani Code Summer Eau fraiche for men

is een meer "citrus" versie van de orginele parfum. Het is dus een compositie geworden waarin citrus de boventoon voert. De topnoten van de geur zijn bergamot, grapefruit, limoen en groene neroli, die worden gevolgd door de middennoten van olijfblad, dragon, rozen en ceder. De basisnoten zijn ietwat gedurfd maar daarom niet minder heerlijk : Gaiac-hout, amber en zachte musk. De fles is prachtig en stoer tegelijk, het frosted glas van de flacon doet denken aan heerlijke zomerse cocktail, de dop is stoer en matzwart van kleur.

Ik heb de beide geuren getest en ze zijn echt verschrikkelijk lekker, fris en fruitig maar toch zoals ik Armani Code ken, heerlijk sensueel. Een minpuntje....er wordt geen douchegel van deze geuren uitgebracht, dat is het enige wat nog mist, dan kun je je helemaal hullen in deze geweldige geuren! Oh ja, eindelijk eens geen roze en blauwe fles voor haar en hem, dat is tenminste origineel!! Beide geuren worden in een gelimiteerde oplage uitgebracht en liggen vanaf deze maand bij de door Giorgio Armani erkende verkooppunten. Dit zijn de prijzen:

  • Eau Fraiche for women 75 ml EUR 72,93
  • Eau Fraiche for men 75 ml EUR 61,78

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top