Fashion

Verslag van de beauty blog meet in Antwerpen

Wow....wat een heerlijke groep meiden zien jullie hiernaast! Dit zijn alle kanjers die afgelopen vrijdag mee zijn geweest met de Eerste Internationale Beauty Bloggers Meet! Haha...het was een geweldig combinatie van de leukste Belgische en Nederlandse meiden en het was een topdag. Natuurlijk heb ik ook wat foto''s gemaakt, lees snel verder voor een compleet verslag....

De dag begon in elk geval geweldig, het zonnetje scheen en we (Bo en ik) hadden er erg veel zin in! Antwerpen is zo''n leuke stad en eigenlijk kom ik er niet vaak genoeg...maar daar komt vanaf nu verandering in, dat weet ik zeker! Bo en ik vertrokken iets later dan gepland vanuit huis omdat we even moeste wachten op Sem''s oppas, dus we kwamen later dan bedoeld aan op het terras bij de Wappertien. Gelukkig zagen we de grote groep dames al zitten aan hun ontbijtje, dat kon niet missen! Bo en ik zijn nog aangeschoven en hebben een lekkere jus d''orange en een cappucino gedronken, geen ontbijtje meer gekregen, maar dat mocht de pret niet drukken! Toen lekker gaan wandelen door het zonnige Antwerpen en op naar de Groenmarkt waar Serena, Angel, Senna en Kerstin stonden te wachten, het was nog even zoeken maar uiteindelijk vonden we ze terug voor de MacDonalds. Helemaal compleet gingen we toen op  pad naar de MAC store waar alle medewerkers ons al stonden op te wachten! De winkel was compleet vol toen wij met z''n allen binnen stapten.....

Bo probeert zich te verstoppen! Maar ondertussen had ze toch nog wat spulletjes gespot die ze wilde kopen : de lipglass Pink Lemonade en de Eye Kohl Smolder. Ik kon echt niets verzinnen en heb alleen een Brushcleanser gekocht.....wat een schande! Maar ik ga het over 2 weken goed inhalen met de Style Warrior!

Nog wat interieur foto''s van de winkel.....

En toen moesten we natuurlijk we even met alle meiden op de foto, gelukkig wilde Sarah van MAC ons even vereeuwigen voor de store! Als jullie het leuk vinden ga ik de namen er nog even onder zetten, maar dan heb ik wel jullie hulp nodig, wie wie is??? Laat a.u.b. een comment achter en ik zal het nog even aanpassen! Alleen die eigenwijze Bo wilde niet op de foto...die stond nog een heerlijk broodje Martino te eten van Bieke (geloof ik? het was in elk geval zalig!).

Nadat we wegliepen van de MAC weer Evi mij nog op Philip''s Biscuits, een heerlijke winkeltje vol met koekjes! Natuurlijk moest ik die voor mijn mannen thuis kopen, een grote doos van 500 gram is meegereist naar huis. Echt een aanrader deze winkel, met natuurlijk als extra aanrader de Antwerpse Handjes! De doos is ondertussen al voor de helft leeg......

Daarna ging de hele groep op naar de Cosmeticary, dat verstopt zat in zo''n typische Antwerpse winkelgalerij! Maar de etalage beloofde al veel goed, want de Essie Neon lakjes stonden erin. En wat een schattig winkeltje vol heerlijke producten o.a. van Essie, By terry, Dr. Hauschka, Dr. Brandt, Ren, Bumble & Bumble, Dermalogica en DuWop. Ik heb een heerlijke shampoo & conditioner gekocht van Bumble & Bumble, daar ben ik al een tijdje erg benieuwd naar. Ook kon ik de heerlijke rozentonic van By terry niet laten staan, die heb ik dus ook gekocht. Daarna ging het vlot naar de Meir waar Evi & Sophie ons hebben meegenomen naar de superleuke winkel New Look, waar inderdaad de meest geweldige schoenen te koop waren, voor zeer leuke prijsjes! Hier ga ik zeker terugkomen om wat paren te scoren, nu was het nogal hectisch....maar dat deed Bo niets, die heeft een paar fluor/neon roze hoge gympen gekocht samen met een bijpassende "Kanye West" bril, hier een foto!

Toen met de hele bende de Urban Outfitters ingestapt, een superwinkel met gewoon te leuke dingen, ook die staat op de nominatie voor een volgend bezoek, vooral de leuke Junk Food tee''s trokken mijn aandacht, maar er was nog veel en veel meer leuks! Deze foto heeft Bo nog even van mij gemaakt.....

Het was in elk geval veel te snel 2 uur....en toen zijn we weer op pad gegaan naar the Bistro waar Evi voor de lunch had gereserveerd, dat was maar goed ook want zowel het restaurant als het terras zaten bomvol. The Bistro is ook mijn vaste restaurant als ik in Antwerpen ben, dus de locatie was bekend en ik heb dan ook heerlijk geluncht! We zaten aan onze tafel met de lieve Rebecca en Christine, ik heb een hele lekkere Salade Nicoise gegeten en Bo een Croque Madame, waarna ze ook nog een Club Sandwich wilde opeten....wat niet lukte natuurlijk! Het was in elk geval heel gezellig, al was het wel een klein beetje jammer dat ik niet met iedereen evenveel heb kunnen praten, maar wellicht komt er nog een volgende keer. Het was natuurlijk ook wat hectisch met afrekenen en Rebecca heeft een deel van mijn lunch betaalt omdat ik geen cash geld meer bij had. Toen ik aan de overkant wilde pinnen wilde de automaat mijn kaart niet helpen.....maar dat komt helemaal goed Rebecca, je hebt ondertussen al een mail! Maar toch heel erg bedankt!

Na de lunch (het was inmiddels bijna 4 uur) zijn Bo en ik nog even samen gaan shoppen, want Bo had nog wat dingen op het oog....eerst liepen we nog even naar de Wo/Men at Work en daar heeft ze 2 shirtjes van Blond Amsterdam gekocht, 1 shirtjes van G-sus en een supercoole jogginpants van Adidas Vintage....ook knalroze! Ik heb nog een leuk shirtje van Blond Amsterdam gekocht met als opdruk "I love BLOND"!

Toen hadden we het wel gehad.....en gingen we terug naar de parkeergarage achter de Stadsfeestzaal, maar we moesten nog even iets voor Sem kopen en vonden gelukkig een Bart Smit waar we een spel voor de Wii hebben gekocht, Star Wars The Clone wars Light Sabre duels......hij ook weer blij. Na nog even de Delhaize te zijn ingeschoten voor het diner van die avond (kalkoentournedos, 4 kazen gratin & sperzieboontjes met spek) gingen we op weg naar huis. Na 45 minuten stonden we weer thuis voor de deur en was de shopdag over! Een lang verhaal maar het was echt heel erg gezellig en wat mij betreft kom ik volgende week weer met jullie allemaal in Antwerpen shoppen! Ik hou van Antwerpen en van alle Belgische & Nederlandse meiden die mee zijn geweest, zo leuk om jullie allemaal eens gezien te hebben! Een extra bedankje moet toch gaan naar Evi voor het regelen van de restaurantjes, naar Sophie voor alle goede shoptips, naar Serena voor het organiseren van deze meet, naar Rebecca voor de lunch (;-)) en natuurlijk ook naar MAC voor de goede en vriendelijke ontvangst van de grote groep meiden, perfect geregeld! 

Deel dit artikel
Back to top