Algemeen

Review : Lancaster Face Bronzer - de ultieme zomerfoundation

Dit is voor mij een echte must-have gedurende de zomermaanden, ik gebruik de Lancaster Face Bronzer uit hun Infinite Bronze lijn al eeuwen....tenminste zolang lijkt het. Het is de perfecte zomerfoundation! Niemand draagt graag foundation als het echt warm en zonnig is, maar helemaal zonder iets op je gezicht is vaak ook weer wat minder, voor dat "probleem" is dit product echt de oplossing. Lees snel verder.... Ik hou erg van de zomer (wie niet eigenlijk?) en ga graag lekker naar het strand met mijn kids of doe andere leuke dingen buitenshuis. En ik hou erg van make-up (wisten jullie dat eigenlijk al?) maar die combinatie kan soms weleens lastig zijn. Als ik naar het strand of zwembad ga, dan ga ik natuurlijk niet met een gezicht vol met make-up daar naartoe....maar helemaal zonder make-up vind ik ook niet zo''n fijn plan.

Daarom gebruik ik gedurende de zomermaand graag dit product, de Face Bronzer van Lancaster. Dit product bestaat al sinds 1972 en er zijn sinds die tijd meer dan 11 miljoen exemplaren van verkocht. Dit maakt het product zo bijzonder:

  • De unieke foundation bestaat uit een transparante, hydraterende formule die zo speciaal en zo perfect is, dat deze in 40 jaar slechts tweemaal is aangepast.
  • De transparante crème-gel textuur is vederlicht, versmelt mooi met de huid en is heel gemakkelijk aan te brengen waardoor u vergeet dat u een foundation draagt.
  • Het unieke effect, door slim en geavanceerd technologisch gebruik van kleurpigmenten, zorgt ervoor dat de teint niet alleen egaal wordt, maar dat de huid ook net één tintje donkerder wordt en een mooie glans krijgt.
  • Daarnaast is het product multifunctioneel. U kunt de Face Bronzer het hele jaar door als basisfoundation gebruiken of u kunt deze in de winter en het voorjaar vermengen met uw dagcrème om uw bleke teint te verwarmen. In de zomer maakt de foundation uw zongebruinde huid net één tintje donkerder en is de zonnige uitstraling nog lang in de herfst te zien.

Klinkt goed en het is ook echt goed! De foundation is echt heel licht, het dekt niet erg maar zorgt er wel voor de je huid er egaal uitziet, rode vlekjes, pigmentvlekjes of andere oneffenheden zie je nauwelijks meer na gebruik. De foundation maakt de huid echt wel een tintje donkerder, maar dat ziet er wel heel natuurlijk uit omdat het dus niet zo dekkend is. Natuurlijk moet je het wel goed uitsmeren, vooral bij de kaak- en haarlijn, maar dat spreek wel voor zich. Ik gebruik de nr.2 (dat is de donkerste), de nr. 1 is meer geschikt voor lichtere types. Extra fijn is dat de Face Bronzer een SPF bevat, er zijn 2 variaties nl. met SPF 6 en SPF 15, je ziet er niet alleen zonnig uit als je dit gebruikt maar jouw huid is ook nog eens goed beschermt. Even een foto van een druppeltje Face Bronzer, dit is de hoeveelheid die ik gebruik, ongeveer ter grootte van een erwtje Dit is het resultaat van een beetje Face Bronzer opbrengen op mijn arm, zo kun je goed het resultaat zien. Links dus met Face Bronzer en rechts zonder! De foundation heeft een heel klein beetje glans na het aanbrengen, maar niet zoveel. De geur van de foundation is heerlijk, deze geur hebben alle zonneproducten van Lancaster en doet mij direct aan vakantie denken, een heerlijke echte zomergeur die subtiel aanwezig is. Na het aanbrengen voelt de huid lekker zacht en absolut niet plakkerig aan, gedurende de dag blijft mijn huid gewoon lekker fris en heb ik geen last van overdreven glim. Voor mij is dit het ideale zomerproduct en omdat het niet zo duur is, zou ik het eigenlijk aan iedereen willen aanraden, ik weet zeker dat al snel niet meer zonder kunt. De Easy Face Bronzer Brush SPF12, die dezelfde textuur bevat als de Face Bronzer en ook in een Natural en Sunny variant verkrijgbaar is, zorgt ervoor dat het aanbrengen op de huid door het kliksysteem en de kwast nog makkelijker gaat. Dit zijn de soorten die verkijgbaar zijn met daarbij de adviesprijzen:

  • Face Bronzer SPF6 Sunny 50 ml € 19,00
  • Face Bronzer SPF15 Natural 50 ml € 19,00
  • Face Bronzer SPF15 Sunny 50 ml € 19,00
  • Easy Face Bronzer Brush SPF12 Natural 50 ml € 30,00
  • Easy Face Bronzer Brush SPF12 Sunny 50 ml € 30,00

Lees ook deze artikelen:

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top