Nagel & Handen

KOH Mood Tones zomer 2011, reviews & swatches

KOH heeft deze zomer een prachtige, rustig ogende nagellak collectie uitgebracht die wat mij betreft te weinig aandacht heeft gehad! Vandaag brengen wij daar eens verandering in met mooie foto''s en swatches van de Mood Tones collectie.In dit eerdere artikel hebben wij jullie al kennis laten maken met de collectie en daarin vertelden we jullie ook dat de nagellakjes samen met een bijpassende zijden sjaal worden verkocht. De lakjes worden ook nog eens verpakt in een mooi bewaardoosje, ook erg leuk om kado te doen.Je kunt de sjaal prima gebruiken om aan jouw tas of kleding te knopen, natuurlijk kun je de sjaaltjes ook om nek of pols knopen. De sjaals zijn gemaakt van katoen en zijde, een prachtige kwaliteit.

De nagellakjes van de Mood Tones collectie zijn bescheiden van kleur, maar desondanks erg mooi en zeer draagbaar. Kijken jullie even mee naar de foto''s van de lakjes en de swatches? Op de foto''s heb ik twee laagjes aangebracht, de dekking is echt prima, zelfs van de lichte kleurtjes.Zoals altijd zijn de nagellakken van KOH verrijkt met topaas, waardoor de nagellak extreem hard wordt en de kans op beschadigingen veel kleiner is. Natuurlijk is het nog beter om een topcoat te dragen, maar ook zonder topcoat heb je echt een paar dagen plezier van deze mooie lakjes.Je vindt de KOH Mood tones, zolang de voorraad strekt, voor EUR 14,95 (inclusief bewaardoosje en zijdensjaal!) bij de diverse KOH verkooppunten. Denk daarbij aan Parfumerie Douglas, De Bijenkorf Amsterdam en natuurlijk ook in de webshop van KOH, www.kohcosmetics.com.

Welke is jouw favoriet? Ik vind Lucious, Vivacious en Playful heel mooi, zeker ook heel geschikt om te dragen in de aankomende herfst!

Deel dit artikel
Back to top