Nieuws

Make Up Store Show Girl fall look 2011

Make Up Store verovert langzaam maar zeker de harten van meer en meer Nederlandse make up liefhebbers! En ik kan jullie vertellen dat de herfst & winter collecties heel erg mooi zijn, laten we beginnen met de Show Girl herfst collectie die vanaf september 2011 in de winkel zal liggen.



Make Up Store is een van oorsprong Zweeds cosmetica merk dat sinds vorig jaar ook verkrijgbaar is in Nederland. Aan de Heiligeweg in Amsterdam (1 deur van de MAC Pro store vandaan...) opende vorige jaar hun winkel met een bijzonder uitgebreid assortiment. 



Deze herfst heeft Make Up Store zich laten inspireren door de showgirls van Las Vegas. In de Show Girl collectie vinden we oogschaduws in metallic tinten die bij uitstek geschikt zijn voor een stoere smoky eye. De huid is natuurlijk "flawless" met een mooie stralende finish. Kijk even mee naar de producten die vanaf september 2011 te koop zullen zijn (zover zijn de producten tijdelijk verkrijgbaar).

Microshadows EUR 16,00 in de kleuren Nightclub, Varieté en Backstage







Cybershadow EUR 14,50 in de kleuren Metallic plum en Rising sun (in een nieuwe verpakking!)





Glitter eyeliner EUR 17,50 in de kleuren Dancing queen en Showstopper



Lippencil In the flashlight EUR 15,00 en eyepencil Awesome performance EUR 15,00



Lipgloss wand Lily EUR 16,00



Lipstick Drama EUR 19,00



Nailpolish Doreen EUR 14,50



Naast deze producten die horen bij de Show Girl collectie, zullen er in september ook een aantal producten aan het vaste assortiment toegevoegd worden. 



- liquid eyeliner black EUR 16,00
- Egg sponge EUR 8,00
- glitter eyeliner Gold digger EUR 17,50
- Large applicator EUR 10,00
- Multi lash mascara EUR 15,00

Zijn jullie al fan van de producten van Make Up Store? Ik heb al best wat producten in huis en ben vooral erg te spreken over de mooie Microshadows en fijne, supergepigmenteerde blushes! Natuurlijk zullen we jullie binnenkort wat producten van de Show Girl collectie laten zien, to be continued dus!



Je vindt het enige verkooppunt van Make Up Store van Nederland aan de Heiligeweg 9 in Amsterdam. Lees voor meer informatie nog even dit artikel terug!

Deel dit artikel
Back to top