Nieuws

1.001 nachten met ARMANI/PRIVE Rose d'Arabie

Weten jullie dat Giorgio Armani naast de bekende geuren zoals Acqua di Gioia, Armani Code en Idole d''Armani ook een exclusievere collectie parfums heeft? Deze parfums vind je in de ARMANI/PRIVE collectie en daar maakt Rose d''Arabie deel van uit, 1.001 nachten in een flesje....

Rose d''Arabie maakt deel uit van een selectie van drie geuren die geïnspireerd is door de legendarische verhalen van Sheherazade. Drie geuren die samengesteld werden uit de drie belangrijkste ingrediënten van de klassieke Oosterse parfums : Oud, Amber en Roos.In de chique, unisex parfum Rose d''Arabie staat de befaamde damascenaroos centraal. De kruisvaarders namen deze hemelse roos mee vanuit het Oosten, waarna de bloem ook in het Westen de bijzonder geliefd werd. Wisten jullie ook dat de Arabische parfumeurs de eersten waren die de geur van de fragiele bloemhoofdjes d.m.v. stoomdistilatiie konden vangen in een elixir?Naast de duidelijke rozengeur is Rose d''Arabie gekruid met saffraan in de top, je waant je inderdaad op een Oosterse markt. In het hart van de geur ruik je duidelijk de patchouli en het donkere hout. Amber zorgt voor een zeer sensuele basis, die zowel door mannen als vrouwen zeer gewaardeerd wordt.De flacons van alle ARMANI/PRIVE geuren zijn gelijk, ze zijn gemaakt van zeer luxe, zware materialen, geen flesje om even mee te nemen in jouw handtas! Maar wel een prachtige flacon om neer te zetten op jouw toilettafel. De gouden dop maakt het luxe gevoel helemaal af.Rose d''Arabie is een bijzondere geur, met exclusieve ingrediënten die zeer geconcentreerd zijn, hierdoor heb je maar heel weinig van de geur nodig om de hele dag heerlijk te ruiken. De houdbaarheid van de geur is heel erg goed. Ondanks dat Rose d''Arabie een unisex geur is, denk ik toch dat de geur vrouwen meer zal aanspreken, maar ben je of heb je een man/vriend die wel iets aparts zoekt, dan is dit zeker een aanrader.

De geuren van ARMANI/PRIVE kosten EUR 150,00 voor een flacon van 100 ml eau de parfum intense en worden o.a. verkocht bij de prachtige Belgische parfumerie Parfuma, waarvan je een mooi filiaal vind in Antwerpen. Gelukkig kun je bij Parfuma.com ook fijn webwinkelen, handig als je geen tijd hebt om naar Antwerpen te gaan, ik ben fan!

Deel dit artikel
Back to top