Swatches

Catrice Papagena Nagellakken, swatches

Vorig weekeinde liet ik jullie al de producten uit de Catrice Papagena-collectie zien, maar jullie hadden natuurlijk ook nog een paar nagellakken van mij tegoed. Kijk snel mee, want er zitten een paar prachtige lakjes tussen!

De jungle-tinten lopen als een rode draad door deze Limited Edition-collectie heen en dat is ook zeker aan de nagellakken terug te zien. Dit is misschien niet een kleurenpalet dat je bij een zomercollectie zou verwachten, maar toch zijn het stuk voor stuk fijne kleuren die altijd gedragen kunnen worden.

Welcome To The Jungle


Enter The Undergrowth


Amazonian Gold


Bird Of Paradise


Prachtige kleuren, nietwaar? Mijn absolute favoriet is Enter The Undergrowth, want hij doet me behoorlijk aan Essie Sew Psyched denken, maar ook Bird Of Paradise is een fijne kleur voor de zomer.

Zoals we van Catrice gewend zijn lakken alle lakjes erg prettig en alle lakjes waren na twee laagjes perfect dekkend. Natuurlijk zijn ook deze nagellakken zeer budgetvriendelijk (EUR 2,49 per stuk), dus absoluut de moeite waard om even een kijkje bij te nemen.

De Catrice Papagena-collectie is inmiddels bij veel filialen van Kruidvat verkrijgbaar, maar het kan misschien nog even duren voordat jouw favoriete filiaal hem heeft liggen. Houd de winkels goed in de gaten, want deze collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) en zal waarschijnlijk zeer gewild zijn!

Deel dit artikel
Back to top