Reviews

Dove Nourishing Oil Care testpanel

Een tijdje geleden deden wij een oproep voor een Mystery Hair Panel, dat volgens mij niet zo heel mysterieus was! Het ging om het uittesten van een nieuwe haarverzorgingslijn van Dove Hair care, de Nourishing oil care lijn, speciaal voor droog, ruw en weerbarstig haar. De resultaten zijn binnen, kijken julliie mee?

In totaal kregen 10 van onze lezers een mooi Dove haarverzorgingspakket toegestuurd dat bestond uit de 4 nieuwe producten, samen met een pakket uit de reeds bestaande Dove haarverzorgingslijn voor gekleurd haar. Zes van de lieve lezers hebben ons een uitgebreide review toegestuurd, jammer genoeg hebben vier van de testers hun (beloofde) review niet ingeleverd, toch wel een beetje teleurstellend moet ik zeggen. EDIT : twee van de testpanelleden hebben alsnog contact opgenomen, wellicht dat ik hun reviews nog toevoeg.


Maar niet getreurd, want de testpanelleden hebben bijzonder hun best gedaan. Dus, dank jullie wel Puck, Nikusia, Rosa, Urauhj, Nadia en Marlies voor jullie reviews! En een extra compliment gaat naar Puck, die de mooie foto''s heeft gemaakt die je bij dit artikel ziet, dank je wel!


De Nourishing Oil care lijn bestaat uit producten die verschillende verzorgende en voedende oliën, zoals amandel- en kokosolie, bevatten. Olie is al eeuwenlang één van de belangrijkste ingrediënten van huid- en haarverzorginsproducten. Dove heeft dit gegeven gebruikt in hun nieuwe lijn, maar dan wel met een eigentijds tintje, de oliën zijn gecombineerd in de gewichtsloze voedende oliën die je terugvindt in de producten. Zo heb je wel de wel de voordelen van de oliën zonder de ongemakken van vettig of slap haar. Maar laten we vooral eens lezen wat onze testpanelleden van de producten vinden:


Nourishing Oil Care Shampoo EUR 3,79

Nadia

Tijdens het wassen zag je dat mijn haren een olieglansje kregen en dat is een goed teken voor mijn haren. Meestal worden ze namelijk ruwer, stugger door het met shampoo te wassen.

Nikusia

Mijn haar voelde na gebruik van de shampoo super zacht aan, ik had geen klitten en de pluis was al een heel stuk minder!

Rosa

Het viel me meteen op dat de shampoo erg lekker ruikt. Mijn haar was nog niet minder pluizig maar het zat wel voller en het leek alsof er meer glans in zat.

Urauhj

Ik heb vrij weinig van deze shampoo nodig om het lekker te laten schuimen en het gevoel te krijgen dat mijn haar ‘schoon’ is. Ik merkte tevens dat ik met deze shampoo twee nachtjes kon slapen alvorens mijn haar vettig werd. Deze shampoo krijgt van mij een dikke 9!

 

Nourishing Oil Care Conditioner EUR 3,79

Puck

De Nourishing Oil Care Conditioner is een heel fijne goedje. Na gebruik voelt mijn haar heerlijk zacht en gevoed aan en het maakt mijn haar –wat zeker niet onbelangrijk is- goed doorkambaar.

Marlies

De conditioner vind ik niet bijzonder. Hij werkt voor mij niet beter dan een andere conditioner, helaas. Qua textuur is hij dezelfde als alle andere conditioners

Urauhj

Mijn haar voelde na gebruik van de conditioner inderdaad lekker zacht aan, maar helaas was mijn haar na het drogen nog steeds erg pluizig

Nikusia

Het verschil tussen de normale conditioner en de intensieve conditioner is wel goed te merken.

 

Dagelijkse Intensieve conditioner EUR 4,99

Puck

Het product verzwaart mijn haar niet en geeft een mooie glans

Marlies

Wat is dat een verassing als je op de tube knijpt! Ik wist niet dat er zo’n mooie conditioner bestond. Deze conditioner voedt je haar inderdaad meer dan de ‘gewone’ conditioner en ik had minder klitten.

Nikusia

Bij de intensieve conditioner voelt het haar zachter en is het haar minder pluizig dan bij de gewone conditioner.

Nadia

Je hebt maar een beetje conditioner nodig. Ik had twee cm gebruikt voor mijn hele haar. De conditioner ruikt sterker dan de shampoo en het masker. Het ruikt een beetje naar snoepjes. Ik ben echt heel enthousiast over deze conditioner Mijn haren werden heel zacht van en ik kon ze makkelijk uitkammen.

 

Voedend Masker EUR 6,99

Rosa

Het voelde heel fijn aan, erg romig aan. Ik heb het masker ongeveer 7 minuten laten intrekken en toen ik het eruit heb gewassen was het zijdezacht, er zaten zelfs bijna geen klitten meer in, wat een wonder voor mijn haar is! Toen het opgedroogd was zag ik echt verbetering in mijn haar. Het was veel zachter en voller.

Nadia

Het masker doet zijn werk uitstekend: mijn haar wordt er zachter van, het masker is makkelijk uit te spoelen.

Marlies

Dit is een van de beste maskers die ik al geprobeerd heb. Hij is echt dik en romig en dit doet mijn haar goed. Wanneer het droog is is het echter nog steeds pluizig.

Puck

Ik heb het masker ongeveer een half uurtje laten intrekken en het heeft mijn haar zeker veel goeds gedaan. Ik heb die dag veel complimenten gehad over mijn haar. Het zag er glanzend en gevoed uit en mijn krullen vielen prachtig in model. Het geeft net even een extra boost aan je haar.

 


 

Drie van de testpanelleden hebben ook nog foto''s met hun reviews meegestuurd, wat een geweldige haardossen hebben deze dames zeg! En volgens mij zien ze er nog mooier uit na het gebruik van de producten van de Dove Nourishing Oil Care lijn.

Puck Christine

voor gebruik van de producten

na gebruik van de producten

Nadia

voor gebruik producten

na gebruik producten

Nikusia

voor gebruik van de producten

na gebruik van de producten

En nu het eind-oordeel van het testpanel, zouden jullie de producten aanraden?

Puck

Ik heb na gebruik van de producten minder pluizend haar, het is natuurlijk niet weg. Dat ligt ook aan mijn haarstructuur. Ik zou deze producten qua werking zeker opnieuw kopen.

Nikusia

Deze producten zijn heerlijk om te gebruiken, een echte aanrader dus!

Rosa

Voor droog en pluizig haar is dit een aanrader. Het zijn fijne producten en na regelmatig gebruik zal je haar heel goed herstellen. Ik zou de producten zeker opnieuw kopen!

Urauhj

De shampoo werkt voor mij goed, haar voelt zacht en niet stug aan. Echter de conditioner en haarmasker maken mijn haar nog meer pluizig dan voorheen ondanks dat ze erg prettig in gebruik zijn.

Nadia

Al met al vind ik het een hele fijne lijn. Vooral de conditioner raadt ik aan als je droog en moeilijk doorkambaar haar hebt.

Marlies

Ik raad vooral de intensive conditioner aan, want deze heeft dezelfde werking als het masker, maar in een tube is het veel handiger!

Ons testpanel is dus enthousiast, waarbij opvalt dat de producten onderling behoorlijk verschillend worden beoordeeld. Hou er wel rekening mee dat sommige testers de producten niet zo heel lang hebben getest, droog haar laat zich waarschijnlijk ook niet in één keer temmen!
Als ik de foto''s bekijk, dan zie ik wel een bijzondere vooruitgang en die heb ik "in real life" ook gezien bij het haar van mijn 14 jarige dochter Bo. Ik heb zelf geen droog haar, maar heb inmiddels de Dagelijkse Intensieve conditioner ook al heel wat keren gebruikt, je ziet mijn haar er van opknappen! Maar, het is ook snel too much voor mijn haar en dus gebruik ik het vooral met mate en niet te vaak.

Heb last van pluizig, weerbarstig, droog en/of ruw haar? Dan kunnen wij je zeker deze nieuwe lijn van Dove aanraden, probeer de producten eens uit en laat ons natuurlijk weten wat jouw ervaringen zijn!

Deel dit artikel
Back to top