Nieuws

Mooie voeten met Hansaplast!

Nog niet zo lang geleden heeft Hansaplast het assortiment aangevuld met een aantal interessante en zeer bruikbare producten. De Repair & Care anti hielkloven crème en de SOS Blaarpleisters, zijn beiden enorm handig voor voeten die graag het daglicht willen zien! Ik heb voor jullie vijf Hansaplast producten uitgezocht die ik vandaag graag wil toelichten, want het verstoppen van voeten moet nu toch echt eens afgelopen zijn.

Voeten zouden eigenlijk net zoals handen dagelijks verzorgt moeten worden. Nu wil ik niet zeggen dat je iedere avond een voetenbadje moet nemen, of je voeten moet scrubben maar de gemiddelde voet wordt al heel gelukkig van een klein beetje voetencrème.

Van de Zachte Voeten Voetcrème met urea (EUR 6,49 - 75 ml) worden mijn voeten erg blij. In eerste instantie vermindert het product een droge huid en eelt, maar zal daarnaast de huid ook voeden en soepel maken. De intensief vochtinbrengende formule met urea hydrateert de huid en maakt deze eigenlijk al tijdens de eerste behandeling enorm zacht. De substantie ruikt nauwelijks en trekt lekker snel in de huid. Breng de crème twee keer per dag aan op droge voeten en je zult zien dat jouw exemplaren je dankbaar zullen zijn.Als je zwaar geschut gebruiken kunt gebruiken probeer dan de Repair & Care Anti-hielkloven crème (EUR 6,49 - 40 ml). Dit is echt een wondermiddel dat een droge huid en hielkloven zeer snel hersteld. De formule bevat panthenol en dat is een uitermate interessant ingrediënt wanneer het gaat om hydratatie en het soepel maken van de huid. Ook wordt panthenol ingezet bij huidirritaties en jeuk.

De crème is transparant, geurloos en bevat geen conserveringsmiddelen. Breng elke ochtend en avond een zeer kleine hoeveelheid crème aan op de probleemgebieden (droge plekken en hielkloven) en zie hoe de crème ervoor zorgt dat de huid er binnen enkele seconden al beter uit ziet. Dit product heeft even nodig om in te trekken en daarom is het verstandig om na het aanbrengen even te wachten met lopen op gladde vloeren.


 
´Voorkomen is beter dan genezen´, en daarom is er de Anti-Blaar Gel (EUR 5,59 - 10 ml). De tube is zeer handzaam qua formaat waardoor je hem makkelijk kunt meenemen in jouw (hand)tas. Dit product is ontwikkeld om te gebruiken wanneer je snel last hebt van blaren of wanneer je perse die schoenen wil dragen waarbij je eigenlijk weet dat het altijd mis gaat.

Smeer een dun laagje gel op het deel van de voet waar normaliter de blaren ontstaan. De gel werkt effectief in het voorkomen van blaren, vermindert wrijving door schoenen en geeft tot zes uur lang bescherming.De Anti-Druk Patches (EUR 5,79 - 2 strips 9 x 6,5 cm) verlichten pijn die wordt veroorzaakt door druk en wrijving. De patches kunnen worden geknipt in elk gewenst formaat en zijn zeer flexibel waardoor ze kunnen worden aangebracht op iedere pijnlijke plek. Prettig is trouwens dat de patches zo goed als doorzichtig zijn en daardoor kun je zo ook dragen met slippertjes of open schoenen.

Let erop dat je de patch alleen gebruikt op schone voeten. Knip het product in gewenst formaat en verwijder dan pas het papier! Als er al een blaar aanwezig is breng de patch dan aan op de dichte blaar en maak de blaar dus niet kapot.  Heb je een blaar op jouw hiel, maar moet je echt naar dat feestje waar je niets anders kunt dragen dan die mooie pumps?  De SOS Blaarpleisters Groot (EUR 4,99 - 5 stuks) zitten in een handig doosje. De pleisters zijn vrijwel onzichtbaar en hebben een sterke kleefkracht. De pleister kan indien nodig een aantal dagen blijven zitten en verlicht de pijn onmiddellijk. Daarnaast zorgen de pleisters voor een snellere genezing.

Loop niet te lang door met blaren op de hielen. De Hansaplast SOS Blaarpleisters zijn een prima oplossing en sluiten het gehavende deel van de huid veilig af tegen vuil en bacteriën. Bij open blaren is het trouwens verstandig om de huid eerst te desinfecteren.De producten van Hansaplast zijn gelukkig goed verkrijgbaar en lekker betaalbaar dus haal jouw producten snel in huis. Met de bovenstaande producten kan het bijna niet anders dan dat jij binnenkort met prachtige voeten op het strand loopt. Voorzie jouw teennagels nog even van een mooie zomerse nagellak en paraderen maar! Vergeet vooral niet jouw voeten dagelijks te verwennen om ze mooi te houden!

Missie geslaagd? Dan vind je het misschien wel leuk om mee te doen met de Hansaplast Mooie Voetenwedstrijd. Maak een mooie en unieke foto van jouw voeten en geef je op via www.hansaplast.nl. Je maakt onder andere kans op een heerlijk Hansaplast pakket en een reis naar London!

Deel dit artikel
Back to top