Nieuws

Kiehl's 160 jaar! Stemmen jullie mee voor het goede doel?

Kiehl''s is een prachtige merk dat misschien wat minder bekend is bij jullie. De echte beauty liefhebbers zullen er ongetwijfeld van gehoord hebben en de fans weten natuurlijk allang dat er een Kiehl''s winkel in Amsterdam is! 



De mooie Kiehl''s store aan de Hobbemastraat 4 in Amsterdam is er alweer enkele jaren, maar weten jullie ook dat het merk Kiehl''s dit jaar 160 jaar bestaat? In 1851 startte John Kiehl een apotheek op de hoek van 13th street en 3rd avenue in New York, een winkel die nog steeds bestaat. 



De winkel werd later overgenomen door de leerling van John Kiehl, Aaron Morse. Zijn afstammelingen zijn nog steeds werkzaam binnen het bedrijf Kiehl''s, het is al jaren een echt familiebedrijf met de bijbehorende geheimen en trouwe werknemers.



In de 160 jaar dat Kiehl''s nu bestaat zijn er behoorlijk wat echte klassiekers toegevoegd aan het assortiment, denk dan aan de Original Musk Oil die al sinds 1963 bestaat of de Blue Astringent (''the blue stuff") dat ook al jarenlang een hit is. Pas in 1975 opent Kiehl''s ook een verkooppunt buiten hun eigen flagshipstore en dat was het begin van de verovering van de wereld.



Wil je meer weten over de bijzondere historie van Kiehl''s? Dan moet je zeker even dit filmpje bekijken, enorm leuk om te zien. En kijk vooral even naar de vele celebs die zeer enthousiast zijn over Kiehl''s (iets waar ze overigens niet voor betaald worden!)



Nu Kiehl''s 160 jaar bestaat is het reden om dit groots te vieren en dat doet Kiehl''s o.a. door een grote donatie te doen. Ze hebben 160.000 dollar gereserveerd dat wordt verdeeld over 3 verschillende groepen goede doelen, die elk worden vertegenwoordigd door een bekende persoonlijkheid. Op de website www.kiehlsgives.com kun je alles lezen over de doelen, filmpjes bekijken van de 3 boegbeelden (Julianne Moore, Pharrell Williams & the Scissor sisters) en natuurlijk jouw stem uitbrengen, klik op de afbeelding hieronder.



Binnenkort zullen we je ook meer laten weten over de fijne producten van Kiehl''s, meer informatie kun je natuurlijk ook krijgen in de Kiehl''s Store, Hobbemastraat 4, 1071 ZA Amsterdam, telefoon 020-6750891. Bestellen kan ook via info@kiehls.nl

Deel dit artikel
Back to top