Nagel & Handen

Nails Inc. nagellakjes in de sale bij Asos.com

Bij de Engelse webwinkel Asos.com verkopen ze een leuk nagelmerk dat niet in Nederland wordt verkocht en dat enorm leuke nagellakjes heeft. Nails inc. is een trendy merk met echt leuke kleurtjes die door Asos.com ook nog eens zonder verzendkosten naar Nederland worden gestuurd, shoppen tijdens de sale is extra leuk!Op de foto hierboven zie je van links naar rechts Basil street, Cadogan Square, Haymarket en Foubert''s place. Deze lakjes maken deel uit van de tijdelijk verkrijgbare zomercollectie die elk namen hebben gekregen van (volgens mij) Londense straten en pleinen.Hieronder heb ik alle kleurtjes die ik binnen kreeg voor jullie geswatcht, alle lakjes heb ik in twee laagjes opgebracht. De dekking van alle lakjes was bijzonder goed.

Basil street (a toffee beige) EUR 14,10Cadogan Square (a soft camel) EUR 9,62 per set (met Foubert''s place)

Haymarket (duck egg blue) EUR 14,10Foubert''s place (cool khaki grey) EUR 7,33

Ik ben een behoorlijke fan van de Nails Inc. lakjes, de kleurtjes van deze collectie zijn heel mooi en veelzijdig, zeker geen typische zomerkleurtjes maar vooral ook geschikt voor de aankomende herfst. Basil street en Cadogan square zijn mooie kleurtjes als je houdt van echte "nude" nagels of de zgn. mannequin of paspop look, zeker als je een iets donkere huid hebt.

De kwaliteit van de Nails Inc. nagellakjes is echt prima, met een goede topcoat blijven ze zeker dagenlang mooi op de nagels. En als je Asos.com goed in de gaten houdt kun je de lakjes zeker voor een mooi prijsje bemachtigen, ze  hebben nl. een hele fijne sale! En natuurlijk kun je bij Asos.com betalen met Paypal en is verzenden altijd gratis!

Deel dit artikel
Back to top