Nagel & Handen

Paul & Joe Mediterranean en Venus - de oceaan in een flesje

Paul & Joe is een Frans merk, dat in de modewereld behoorlijk aan de weg timmert. Sinds enkele jaren heeft Paul & Joe ook een luxe make-up lijn die er altijd geweldig mooi uitziet. De verpakkingen en collecties zijn altijd verrassend en zeer stijlvol. In Nederland wordt de cosmetica van Paul & Joe niet verkocht, maar gelukkig bij Asos wel!Uit de zomercollectie met de naam Blue horizon heb ik vorige week twee mooie glitterlakjes besteld, de donkerblauwe Mediterranean en de lichtblauwe VenusBij het zien van de verpakking word ik al heel blij, de verpakkingen zijn bij elke collectie anders, maar wel altijd voorzien van bloemenprints in mooie, lichte tinten. Geen knalkleuren bij de verpakkingen van Paul& Joe, maar dat is met de inhoud van de producten zeker anders.

De donkerblauwe Mediterranean heeft een marineblauwe transparante basis en is voorzien van ronde, vrij grote pailletten in donker- en kobaltblauw. Om de glitters goed te verdelen moet je wel wat precies te werk gaan, hou daar wel rekening mee, maar het is een prachtig lakje!Venus is een stuk eenvoudiger op te brengen, het is een pastelblauw, dekkend lakje met prachtige gouden, witte en zilveren fijne glitters die zich heel simpel laten verdelen. Het is echt een sprookjes nagellak, er zijn maar weinig van dit soort beauties!

Deze nagellakjes maken zoals gezegd deel uit van de Blue Horizon zomercollectie, de collectie (en dus ook de lakjes) zijn tijdelijk verkrijgbaar. De Paul & Joe Blue lakjes kosten EUR 12,72 per stuk en zijn te koop bij Asos.com, deze webshop verzend gratis en je kunt er simpel en veilig betalen met Paypal.
Deel dit artikel
Back to top