Swatches

MAC Semi-precious colour collectie swatches & review

Sinds vorige week ligt de prachtige, zeer uitgebreide MAC semi-precious collectie bij de MAC counters. Ik als liefhebber van Mineralize skin finishes kon mijn hart weer ophalen, ik kon maar liefst 4 nieuwe varianten toevoegen aan mijn verzameling! Maar er was nog meer, kijken jullie even mee naar foto''s en een video?

Een aantal van de oogschaduws hebben jullie al voorbij zien komen in een vlog, maar jullie hadden nog foto''s tegoed van de producten. Stom genoeg ben ik vergeten swatches te maken van de MSF''s, maar die zien jullie wel in de video.

Mineralize Skin finish Semi-precious Pearl EUR 27,50Mineralize Skin finish Semi-precious Crystal Pink EUR 27,50Mineralize Skin finish Semi-precious Rose Quartz EUR 27,50Mineralize Skin finish Semi-precious Goldstone EUR 27,50De MSF''s zijn allemaal behoorlijk glanzend/glitterig, iets waar je wel van moet houden. Natuurlijk kun je de MSF''s prima plaatselijk gebruiken, je hoeft dus niet een compleet glimmend gezicht te krijgen. Ik ben een grote MSF fan en gebruik er eigenlijk dagelijk wel één als highlighter over een blush heen. Er zijn in het verleden ook wel minder glitterige MSF''s uitgebracht, die waren dan ook iets meer geschikt voor gebruik all over het gezicht.

Mineralize blush Pressed amber EUR 23,50Mineralize blush Warmth of coral EUR 23,50

De blushes daarentegen zijn behoorlijk mat en heel goed bruikbaar, de kleuren zijn erg mooi. Pressed Amber is bronskleurig en iets donker, Warmth of Coral is een allemansvriend, die zal heel veel mensen prachtig staan!

Mineralize eyeshadows EUR 19,50De swatches hieronder v.l.n.r. Jade''s fortune, Rare find, Hint of sapphire en Smoked ruby

De oogschaduws vallen een tikje tegen, in de verpakking zien ze er beeldschoon uit, maar geswatcht zijn ze minder mooi. Het lijkt wel alsof de donkere kleur behoorlijk overheerst en heel mat is, hierdoor kunnen de andere lichtere kleuren er niet meer echt doorheen komen en heb je dus niet meer dat mooie "melange" effect. Ik begreep dat sommige mensen problemen hebben met de houdbaarheid, maar daar heb ik niets van gemerkt, met een basis blijven ze prima zitten.

Cremesheen glass EUR 21,00Op de swatches Pure magnificence en Natural flareDe Split fibre kwasten zijn echt heel speciaal en prettig, de kwasten hebben twee verschillenden kanten. Lastig uit te leggen, dus is het misschien handig om de video (later) even te bekijken, ze bevallen mij in elk geval erg goed. Van boven naar beneden : 128 split fibre cheek brush EUR 33,00235 Split Fibre All Over Eye Brush EUR 36,00  en 234 Split Fibre Eye Blending Brush EUR 21,00. De Cheek brush is wel wat klein, maar werkt vooral met cremeblushes erg prettig. De 179 Angled Split Fibre Buffer Brush EUR 48,00 is heel geschikt om MSF''s op te brengen maar ook erg fijn voor bronzer en minerale foundation. Ik breng mijn vloeibare foundation ook altijd met een buffer brush op.

Hieronder kunnen jullie de video nog even bekijken, misschien heb je deze al gezien op ons YouTube kanaal?Wat vinden jullie van deze collectie? Wat hebben jullie er al van gekocht de afgelopen weken? Staat er nog iets op jullie wishlist? De MAC Semi-precious collectie ligt nog zolang de voorraad strekt bij alle MAC verkooppunten.

Deel dit artikel
Back to top