Nieuws

Lekker zomers: Yves Rocher Monoï de Tahiti

Kijken jullie net zoals ik ‘s morgens naar de weerberichten, en durf je eigenlijk bijna niet te kijken hoe de rest van de week eruit zal zien qua weersvoorspellingen? Dan wordt het tijd om een stukje zomer in huis te halen. Want als de zomer niet naar ons toe komt moeten we hem maar gewoon gaan ophalen vinden jullie niet?

De Yves Rocher Monoï de Tahiti producten stralen tropische temperaturen uit. Niet alleen de mooie zomerse verpakkingen, maar ook de exotische geur die alle producten bevatten is  hoogzomers. De Tiaré een kleine heester die alleen voorkomt op de archipel van Frans-Polynesië en heeft een heerlijke sensuele geur die je vrijwel direct herkent.
Het Monoï de Tahiti bevat een viertal producten waarvan ik er drie vandaag kan laten zien. Allereerst is er de Monoï de Tahiti Exotische shampoo (EUR 3,40 - nu EUR 1,70). Dit is een bodyshampoo waarmee je niet alleen je haren kunt wassen maar ook je lichaam. Van dit heerlijk schuimende product krijg je dus niet alleen een lekkere zachte en geurende huid, maar ook glanzende haren. Mocht je richting zon gaan dan is deze twee in een formule natuurlijk lekker ruimtebesparend in jouw koffer.
De Monoï de Tahiti exotische tiaré-olie (EUR 10,90 - nu EUR 5,45) is een rijke, geparfumeerde olie die 50 % echte Monoï de Tahiti bevat. De olie is ideaal om doffe huid een mooie glans te geven en kan ook worden gebruikt in het haar. Deze olie zorgt al snel voor een subtropisch gevoel, mede omdat de bijzondere geur zo lekker lang blijft hangen. Je kunt trouwens ook een klein beetje olie toevoegen aan je badwater, en wat dacht je van een lekkere tropische massage? Dit product bevat geen UV-filter en biedt geen bescherming tegen de zon.
Ben jij op vakantie geweest en wil je graag jouw mooie bruine huid behouden en verzorgen? De Monoï de Tahiti droge zonne-olie (EUR 10,90 - nu EUR 5,45) is een niet vette, droge olie met Monoï de Tahiti geurt zacht en beschermt. De hydraterende olie intensiveert jouw bruine kleur en laat geen vettig laagje achter op de huid.

Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn de Yves Rocher Monoï de Tahiti producten momenteel zeer gunstig geprijsd, dus wanneer je ook een klein beetje zon in je leven kunt gebruiken aarzel dan niet langer en probeer deze hoogzomer producten echt een keertje uit. Je vindt ze in de Yves Rocher webwinkel maar kunt ze ook aanschaffen bij een van de Yves Rocher winkels waarvan je de adressen kunt terugvinden op de website van Yves Rocher: Yvesrocher.nl 

Deel dit artikel
Back to top