Nieuws

Review: Essence 50's girls Reloaded collectie

Momenteel ligt de maritieme trend editie van Essence in de winkels van het Kruidvat. De 50''s girls Reloaded collectie neemt ons mee naar de jaren vijftig. De collectie oogt lekker fris. Ik kan jullie alvast verklappen dat de nagellakjes en de lipsticks absolute must haves zijn! 

Ik val vandaag direct met de deur bij jullie in huis want er is zo enorm veel te laten zien en te vertellen over deze Essence collectie! Te beginnen met de Duo Eyeshadow duo palettes (EUR 2,49). Deze zijn uitgebracht in drie combinaties allemaal uitgevoerd in een bijzonder leuke verpakking inclusief spiegeltje. De kleuren zijn nautisch en zeer draagbaar.In tegenstelling tot de reguliere oogschaduw van Essence hebben de hebben de 50''s girls Reloaded  oogschaduwduo’s een crème achtige structuur die ook nog eens zeer gepigmenteerd is. Wanneer je gebruik maakt van een goede oogschaduw basis kun je er zeker vanuit gaan dat de houdbaarheid helemaal in orde is.

 
01 - I''m a marine girl


02 - You''re a heartbreaker


03 - Come on board captain


V.l.n.r: I''m a marine girl, You''re a heartbreaker en Come on board captain 
  en Come on board ca
 , De Eye pencils (EUR 0,99) zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Ik vind de brons/gouden Love me tender variant een beetje hard/droog in gebruik maar de andere twee kleuren zijn prima zacht en romig. De kleuren zijn mooi en passen uitermate goed bij de oogschaduwduo’s van deze collectie en dat voor de prijs van nog geen euro per stuk.
V.l.n.r: Love me tender, You''re a heartbreaker en I''m a marine girl

De Lipsticks (EUR 1,99) vind ik naast de nagellakjes die jullie verderop in dit artikel tegen zullen komen absolute must haves. Allereerst zijn deze enorm fijn in gebruik door de romige en zacht structuur. Daarnaast zijn de producten zeer goed gepigmenteerd en dat betekend en uitstekende dekking.  Vooral de koraal tint (I''m sailing ) is een reden om jouw schoenen aan te doen en een sprintje te trekken naar jouw dichtstbijzijnde Kruidvat filiaal.
Links: I''m sailing - Rechts: Back to the 50''s

Ben je op zoek naar een betaalbare Translucent loose powder, dan is deze Essence variant (EUR 2,99) voor jou weggelegd. De powder is verkrijgbaar in een uitvoering (01 - Ahoy!). Deze poeder is qua product vergelijkbaar met de MAC Prep Prime Transparant Finishing Powder en zorgt voor een stralende, matte teint. Ik ga jullie niet vertellen dat de kwaliteit identiek is aan de MAC versie, maar vooral voor het plaatselijke ‘setten’ van bijvoorbeeld concealer of het licht matteren van je T Zone kun je dit product met een gerust hart aanschaffen. Tot slot wil ik jullie voorstellen aan de vijf nagellakjes (EUR 1,79) uit het Essence 50''s girls Reloaded assortiment. Ik ben erg enthousiast over deze nagellakjes. Hoewel de kleuren niet enorm vernieuwend zijn, ben ik zeer te spreken over de goede dekking alsmede de geweldige brede brush waarmee de lakjes zijn uitgevoerd. Deze werkt bijzonder prettig! Weet je wat, ik ga alle lakjes zeer binnenkort nog even aanbrengen op mijn nagels en ik laat ze jullie in een apart artikel nog even zien, dan kunnen jullie zelf beoordelen wat je van de mooie kleuren vindt!


V.l.n.r: Back to the 50''s, I''m a marine girl, You''re a heartbreaker, Love me tender en Ahoy! 

De producten zijn net zoals alle andere trend collecties van Essence tijdelijk te krijgen. De 50''s girls Reloaded collectie is momenteel exclusief te vinden zijn bij de winkels van het Kruidvat, zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij want: op = op!
  

Deel dit artikel
Back to top