Nieuws

Mega: RIMMEL LONDON - Vinyl Max Lipgloss

Heb jij ooit een lipgloss gezien in XXL-formaat? De nieuwe Rimmel London Vinyl Max Lipgloss is enorm! Georgia May Jagger is er dol op. En jij? Waarschijnlijk kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om jouw exemplaar in de wacht te slepen!

 Ik ben dol op lipgloss, vooral omdat de finish vaak zo glossy is. Daarnaast zijn de kleuren vaak aanwezig, maar wel op een minder heftige manier. De Rimmel London Vinyl Max lipgloss is draagbaar voor elke gelegenheid. Het zeskoppige assortiment bevat een kleurtje waarmee je kunt shoppen, werken of uitgaan.

De lipgloss heeft een nieuwe grote applicator die zacht en zeer makkelijk in gebruik is. Je kunt in een enkele beweging je lippen voorzien van gloss. Sterker nog, voor mij zit er zelfs nog teveel gloss op de applicator. Ik heb om te laten zien hoe groot de applicator is een van de onderstaande varianten even voor jullie vergeleken met het formaat van een reguliere (MAC) lipgloss. Ik heb trouwens vier van de zes kleuren natuurlijk ook nog even op de gevoelige plaat vastgelegd voor jullie: 
De lipgloss bevat een volumecomplex met hyaluronzuur. Dit vocht inbrengende bestanddeel maakt de lippen zacht en glad. De smaak is (zeer) licht minty en kort aanwezig, de structuur is prettig, want de substantie plakt nauwelijks. De glans… tja daar houd ik van! Alle varianten geven een mooie hoogglans met een prima houdbaarheid.
- Legend (101) - Licht roze tint met parelmoer shimmer
- Excess (121) - Meisjesachtig lila met shimmer
- Breathless (201) - Midden oud roze lipgloss met een mooie shimmer
- Addictive (301) - Fuchsia roze lipgloss met zilveren en paarse micro glitter
- Obsession (401) - Heftig paarse tint met paarse micro glitter
- Outrageous (701) - Bruin/oranje kleur voor een zomerse look

De Rimmel London Vinyl Max Lipgloss (EUR 9,99 per stuk) zijn leuk, zuinig in gebruik en zeer zeker de moeite waard. Weet jij al welke kleur de jouwe wordt? Je vindt de Rimmel producten o.a. bij vrijwel alle drogisterijen en warenhuizen.

Deel dit artikel
Back to top