Swatches

Chanel Peridot dupe?

Toen ik gisteren even mijn nagellakstash aan het doorspitten was op zoek naar een dupe voor Chanel Peridot, was dat helemaal niet zo''n eenvoudige taak. Toch heb ik een redelijke dupe gevonden, denk ik, het mooiste is dat dit lakje nog steeds te koop is en een behoorlijk stuk voordeliger is!Laat ik maar met de deur in huis vallen, de dupe van Chanel Peridot die ik gevonden heb is China Glaze Peace on earth. De kleur is uitgekomen in de "''Tis the seaon" kerstcollectie van 2010 en is nog steeds vrij makkelijk te vinden in de diverse nagellak webshops, daarover later meer.Peace on earth is geen exacte dupe voor Peridot, maar dat komt omdat de lak net een paar tintjes donkerder is. De finish en het duo chrome effect is wel exact gelijk. Peridot is net iets meer goud ("gouder"?) dan Peace on Earth, die net iets meer groen in zich heeft. Ook heeft Peridot meer shimmer in zich, maar dat zal tevens de reden zijn dat de kleur meer goud bevat. Eigenlijk nogal logisch!


met flits


zonder flits

Op de bovenstaande foto''s heb ik beide lakjes in twee laagjes opgebracht, zonder topcoat. Zoals jullie waarschijnlijk wel kunnen zien heb ik China Glaze Peace on eartth opgebracht op mijn middelvinger en zijn ringvinger & pink voorzien van Chanel Peridot.

Best leuk dat er een Peridot look-a-like is, maar eerlijk is eerlijk, de echte Chanel fans zullen zich toch niet laten overhalen om i.p.v. Peridot dan maar Peace on earth aan te schaffen. Of misschien vergis ik mij daar wel in?
Waar ga jij liever voor? De "echte" Chanel Peridot die vanaf half augustus voor EUR 22,00 in de winkels ligt of toch voor de dupe China Glaze Peace on earth die je voor EUR 5,50 kunt bestellen bij www.nailpolishfashion.nl 

Deel dit artikel
Back to top