Nieuws

Shop & win : So Thijs, het nieuwste boek van Thijs Willekes

Thijs Willekes kennen jullie vast wel, misschien van zijn programma "So Thijs" maar anders vast ook wel van zijn verschillende t.v. optredens. Thijs staat bekend als "beauty" coach en heeft onlangs een leuk boek samengesteld met daarin veel, heel veel leuke tips op het gebied van makeup, haar & styling. 

Het "So Thijs" boek is echt wel een musthave voor iedere make-up liefhebbers, zeker als je er nog niet zoveel van afweet is het een mooi en handig boek, dat vol staat met prachtige illustraties van Ingrid Bockting. Je kunt het "So Thijs" boek nu bestellen in de Girlsceneshop voor EUR 12,50 inclusief verzendkosten. Lees er in dit artikel op Girlscene meer over.



Dat is natuurlijk al heel fijn, maar als je nu het boek bestelt, maak je automatisch kans op 1 van de 10 door Thijs gesigneerde exemplaren. Maar dat is nog niet alles, als je het boek koopt maak jij ook kans op een beauty workshop door Thijs himself, waarbij jij (samen met een paar vriendinnen) de beste tips direct van Thijs zult krijgen!

Ga dus snel naar www.girlsceneshop.nl en bestel het boek voor EUR 12,50 en wie weet ben je één van de gelukkigen! 

Deel dit artikel
Back to top