Nieuws

Essence: 50's girls Reloaded nagellakjes!

Een paar dagen geleden heb ik jullie voorgesteld aan de 50''s girls Reloaded collectie van Essence. Deze maritieme trend editie van Essence ligt momenteel in de winkels van het Kruidvat. Zoals beloofd heb ik vandaag een item voor jullie waarin ik de vijf nagellakken uit deze collectie nog even toelicht. Kijken jullie mee?

De frisse nagellakken uit deze collectie nemen ons mee naar de jaren vijftig. De kleuren zijn opvallend mooi en draagbaar. Ik ben erg enthousiast over deze nagellakjes en dan doel ik vooral op de goede dekking en de geweldige brede brush waarmee de lakjes zijn uitgevoerd. Deze lijkt iets breder dan de varianten van Essence die ik tot nu toe ben tegen gekomen.

 

Back to the 50''s
is een classy rode nagellak met een mooie crème finish. Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes nagellak zonder top coat. Zoals jullie kunnen zien heeft de nagellak nog een lichte transparantie en dat betekend dat je deze variant kunt plaatsen onder de semi-jelly lakjes. Wonderschoon en lekker aanwezig!

 

De koninklijke marine blauwe I''m a marine girl nagellak is werkelijk prachtig. De midden blauwe kleur bevat een prachtige shimmer en microglitter die net even een tikje lichter is dan de nagellak. Deze combinatie zorgt ervoor dat de nagellak in beweging blijft. Ik draag op deze afbeelding twee laagjes I''m a marine girl nagellak zonder top coat.

 Mijn motto is: Grijze nagellakken kun je nooit genoeg hebben! You''re a heartbreaker was dan ook het eerste lakje dat ik heb getest uit deze collectie. Eerlijk is eerlijk: De kleur is niet hoogzomers, maar wel enorm mooi. De midden grijze nagellak bevat een zilveren microglitter die net even dat extraatje geeft waardoor de nagellak vast in veel winkelmandjes zal belanden. Twee laagjes is overigens voldoende voor een mooie dekking.

 Ik ben minder enthousiast over de Love me tender nagellak. Dat zal ik even uitleggen. De bleke gouden nagellak is bijzonder mooie van kleur. Maar… de finish is licht frosty en in de praktijk betekend dit dat de nagellak kan gaan ‘strepen’. Dit zou je kunnen verminderen door een top coat aan te brengen wanneer de nagellak nog nat is. Ik draag hier twee laagjes Love me tender nagellak.
  Hebben jullie ook zo’n haat/liefde verhouding met witte nagellak? Het is ontzettend moeilijk om een variant te vinden die niet streept, niet te dik is, als tip-ex oogt, of geen goede dekking geeft. Ahoy! is iets dikker dan de andere nagellakken uit het Essence 50''s girls Reloaded assortiment. Toch is de nagellak prima handelbaar en geeft zoals jullie hieronder kunnen zien een goede dekking in twee laagjes. Ik heb ook getest of ik de lak als liner voor een french manicure kon gebruiken maar omdat de lak twee laagjes nodig heeft om de gewenste dekking te geven lukte dat niet helemaal.
 
 
 

Kortom: Wat betreft de dekking zit het helemaal goed bij de Essence 50''s girls Reloaded nagellakjes. Ik ben zelf zeer gecharmeerd van de bovenste drie kleuren die jullie vandaag voorbij hebben zien komen. De rode variant is more than classy, de blauwe variant zeer koninklijk en de grijze nagellak: tja, ik houd van grijze lakjes! De witte nagellak is een prima optie wanneer je nog op zoek bent naar een dergelijke nagellak en doet zeker niet onder aan de OPI Alpine snow nagellak.

De nagellakjes (EUR 1,79 per stuk) en alle andere producten uit de 50''s girls reloaded trendcollectie zijn vanaf juli 2011 exclusief te vinden zijn bij de winkels van het Kruidvat. Bij veel filialen is de collectie inmiddels gearriveerd. Benieuwd naar een review van de andere producten uit deze maritieme collectie? Lees dan dit artikel nog even.

Goed nieuws, dit weekend geven we op onze Facebook pagina nog een leuk aantal oogschaduw duo''s weg van deze collectie, zorg ervoor dat je het niet mist en "like" de Beautyscene Facebook pagina!

Deel dit artikel
Back to top