Blogs & Editorial

Amy Winehouse R.I.P. live fast, die young - what a waste

Aan het einde van de middag kwam het schokkende nieuws via Twitter bij mij binnen, één van mijn favoriete zangeressen Amy Winehouse is vandaag dood gevonden in haar flat in Londen.
Natuurlijk zijn wij geen nieuwswebsite, maar omdat ik een behoorlijk grote fan van haar ben (was?) en ze natuurlijk ook bekend was door haar bijzondere make-up, leek een berichtje mij best passend.



De exacte omstandigheden zijn nog niet echt bekend, maar gezien haar verleden en de eerste berichten schijnt haar dood te wijten zijn aan drank- en/of drugsgebruik. Natuurlijk, de meesten zullen er niet verrast door zijn, maar het blijft eeuwig zonde dat zo''n getaletenteerde vrouw er nu niet meer is.



Amy is maar 27 jaar geworden en laat natuurlijk haar bijzonder mooie muziek na, laten we allemaal maar hopen dat ze haar rust nu heeft gevonden want blijkbaar kon ze die op aarde niet vinden, ondanks dat ze toch veel had om voor te leven. Maar goed, we weten nooit exact wat er speelde natuurlijk.



De foto''s die je in dit artikel ziet zijn allemaal al wat ouder, zo zien jullie dat het echt een bijzondere vrouw was met haar bijzondere signature look. De laatste jaren leed haar uiterlijk behoorlijk onder haar verslaving....




Vandaag draai ik alleen maar Amy''s muziek en de komende dagen waarschijnlijk ook wel, ik zal haar missen......

 
Deel dit artikel
Back to top