Reviews

Almost Bare parfum van Bobbi Brown

In 2008 bracht Bobbi Brown deze Almost Bare parfum al eens uit. Jammer genoeg was het merk toen nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar nu gelukkig wel! Deze zomer is de Almost Bare parfum in reprise, wat echt erg fijn is voor liefhebbers van zgn. "schone" geuren. Lezen jullie mijn review?



Versgewassen wasgoed, een baby die net uit bad komt, frisse buitenlucht, jouw geliefde die net onder de douche vandaan komt....heerlijke, frisse en schone geuren waar je vast blij van kunt worden. Als je zoiets toch in een flesje kunt stoppen, dat zou toch heerlijk zijn? Een aantal parfumhuizen doen hiervoor hun uiterste best en slagen hier eigenlijk wel heel goed in. Bobbi Brown waagde zich in 2008 hier ook al een aan, de geur was toen tijdelijk verkrijgbaar en is nu ook in Nederland te koop.



Almost Bare is een sexy, delicate en frisse geur, die zowel mannelijk als vrouwelijke trekjes in zich heeft. Het is geen unisex geur, maar het zou eigenlijk best kunnen. De ingredienten in deze parfum zijn mooi in balans, Italiaanse bergamot wordt gemixt met bladeren van viooltjes. In het hart van de geur ruik je jasmijnblaadjes en lelietjes-van-dalen, de delicate witte bloemen overheersen de geur, zonder deze bloemig te maken. In het hart zorgt cederhout samen met amber voor wat warmte en een mannelijke touch.



Het fijne aan deze geur is dat deze zowel licht als aanwezig is, direct bij het opsprayen is de geur al subtiel, iets wat meestal pas tijdens het dragen gebeurt. De geur is inderdaad licht en fris, maar totaal niet waterachtig, iets waar ik niet zo van hou. De geur doet mij erg denken aan Amazing Grace van Philosophy, ook een echte "schone geur" ofwel een "clean scent.  Ik denk echt aan wasgoed dat aan de waslijn hangt of een wandeling door een weiland of tuin in de morgenzon. Ondanks dat ik best ook wat pittige geuren gebruik en waardeer, vind ik zo''n fijne, frisse en comfortabele geur erg fijn in de zomer. Almost Bare is dan wel licht van geur, de houdbaarheid is opmerkelijk voor zo''n lichte geur, de geur is lang aanwezig op de huid maar ook in mijn kleren.



Een aanrader dus, zeker voor Bobbi Brown fans, die zo''n volgens mij wel houden van "clean & simple". De flacon Almost Bare bevat 40 ml eau de parfum en kost EUR 56,00. Je vindt de collectie bij alle Bobbi Brown verkooppunten, naast deze parfum vind je in de Almost Bare collectie ook nieuwe kleuren bronzers (EUR 33,00) en limited edition lipglosses (EUR 21,00).



Deel dit artikel
Back to top