Reviews

GOSH - uitbreiding assortiment zomer 2011, deel 2

Een tijdje geleden heb ik jullie een deel van het vernieuwde assortiment van het fijne drogisterij-merk GOSH laten zien en ook de nieuwe lakjes zagen jullie al voorbij komen. Nu is het tijd voor de rest van de nieuwe producten. Lees snel verder, want een paar van deze items mogen absoluut niet in jouw strandtas ontbreken!
In het eerste deel zagen jullie vooral veel oogschaduws voorbij komen, maar er zit nog veel meer leuks tussen de nieuwe producten. Eén van mijn grote favorieten uit de vernieuwde collectie zijn de Long Lasting Eyeliner Pens (EUR 7,99 per stuk) Deze eyeliner is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren heeft een vilten puntje, vergelijkbaar met de MAC Superslick Liquid Eye Liners.


Green | Turquoise | Navy Blue

Deze eyeliners zijn niet alleen qua applicator vergelijkbaar, maar doen wat houdbaarheid betreft zeker niet voor de MAC-versie onder! De GOSH Long Lasting Eye Liner Pens blijven geweldig goed op hun plek zitten, zijn nagenoeg waterproof en laten zich aan het einde van de dag makkelijk verwijderen. Dit is een echte must-have wat mij betreft!


Ook de nieuwe Long Lasting Lip Markers (EUR 7,49 per stuk) zijn fijn om op warme zomerdagen in je tas te hebben. Deze lipstains trekken als een soort inkt in de lippen en blijven daardoor lang keurig zitten. Ze zijn helaas niet de hele dag houdbaar en moeten na een paar uur bijgewerkt worden, maar blijven in elk geval langer zitten dan de gemiddelde lipstick of lipgloss. Je kan deze Lip Markers gewoon zo dragen of gecombineerd met een lipgloss of lippenbalsem (mijn favoriet!).
De Light''n Shine Lip Glaze  (EUR 7,99 per stuk) maakt al langer deel uit van het assortiment, maar er zijn twee nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd. Deze lipglossjes verdienen ook even wat extra aandacht, aangezien de verpakking erg goed bedacht is! Op de huls van de lipgloss zit namelijk een spiegeltje en aan de binnenkant van de dop zitten lampjes. Op deze manier kan je altijd en overal je lipgloss netjes bijwerken! Daarnaast hebben deze glossjes geen sponsapplicator, maar een ''echt'' kwastje met haartjes. De Light''n Shine Lip Glaze is een beetje aan de plakkerige kant, maar blijft daardoor wel zeer goed zitten.


Light''n Shine Lip Glaze 07 en 08 | Long Lasting Lip Marker Pink, Berry en Chocolate

Ik vind vooral Long Lasting Lip Marker Pink gecombineerd met Light''n Shine Lip Glaze 08 zeer geslaagd. Felgekleurde zomerse lippen gegarandeerd!De Velvet Touch Foundation Primer is één van de meest populaire producten van GOSH, maar is met name geschikt voor de wat vettere huid. Veel dames zullen dan ook blij zijn te horen dat de nieuwe Velvet Touch Foundation Primer Cream (EUR 16,99 per stuk) zeer geschikt is voor de droge huid! Deze parfumvrije primer bevat het zogenaamde MPC (Milk Peptide Complex), wat er voor zou zorgen dat de fijne lijntjes worden verminderd, de huid steviger wordt en dat de structuur en elasticiteit verbetert. Daarnaast zorgt deze primer voor een egaal huidoppervlak en een optimale hydratatie van de huid. Een fijn product voor de wat droge of oudere huid!Een zomer-collectie is natuurlijk niet compleet zonder een paar fijne bronzing-producten en ook daar heeft GOSH aan gedacht. Tijdens warme dagen zijn producten op crème-basis zeer geschikt, zoals de Natural Touch Cream Blusher (EUR 8,49 per stuk). Deze crèmeblush is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en geeft je huid een gezonde blos. Voor een mooie zomergloed is de Bronzing Shimmer Powder (EUR 9,49 per stuk) erg fijn. In dit doosje vind je 5 verschillende tinten die je samen of afzonderlijk kan gebruiken om een mooie zongebruinde look te creëren. Naast deze bruine versie is er ook nog een roze variant verkrijgbaar.


Natural Touch Cream Blusher Brown Dash | Bronzing Shimmer Powder Bronze | Velvet Touch Foundation Primer Cream

Laat je overigens niet afschrikken door de intensiteit van de bovenstaande producten. Ze laten zich prima uitwerken waardoor je een mooi subtiel resultaat krijgt, maar je kan ze uiteraard ook opbouwen voor een intenser effect.

Eigenlijk zijn alle nieuwe producten het bekijken waard, maar ik ben vooral erg dol op de nieuwe Long Lasting Eye Liner Pens. Deze eyeliners zijn een geweldig budget-vriendelijk alternatief voor de MAC Superslick Liquid Eye Liners en blijven daarnaast perfect zitten. Mijn absolute zomerse must-haves! Daarnaast vind ik de Velvet Touch Foundation Primer Cream ook een fijn product dat waarschijnlijk heel goed van pas zal komen tijdens de gure wintermaanden.

De nieuwe GOSH-producten zijn inmiddels exclusief bij Kruidvat te vinden en zullen in september/oktober aangevuld worden met de assortimentsvernieuwing die voor aanstaande herfst gepland staat. Houd Beautyscene dus goed in de gaten, want ook deze nieuwe producten zullen jullie hier voorbij zien komen.

Uiteraard moet er ruimte worden gemaakt voor al dat nieuws en daarom zijn een aantal producten nu met 50% afgeprijsd. Neem dus zeker nog even een kijkje bij een Kruidvat-filiaal bij jou in de buurt, wie weet zit er nog wat leuks tussen!

Deel dit artikel
Back to top