Nieuws

Show your feet met Essence!

Dragen jullie wel eens nagellak op je teennagels? Ik kan eigenlijk niet zonder! Voeten zijn zo enorm saai zonder nagellak. Vaak gebruik ik voor mijn teennagels de nagellakjes die ik ook voor de nagels op mijn handen gebruik, maar Essence  heeft speciale nagellakjes voor voeten, dus tijd om een voeten nagellak stash op te bouwen!

Jammer genoeg schijnen de producten momenteel lastig verkrijgbaar te zijn bij de winkels van het Kruidvat omdat het Essence schap sinds vorige maand schijnt te zijn veranderd. Maar wie weet vind je de lakjes nog wel ergens en anders kun je natuurlijk altijd de normale lakjes gebruiken! De Show Your Feet collectie zal wel weer terugkomen.

Dit voorjaar zijn er vier pasteltinten toegevoegd aan de Essence Show you feet teennagellak collectie: Miss lavender, Flamingo Rose, Iced mint frappe en Pop pastel blue (niet op de afbeeldingen). Het assortiment bevat in totaal acht kleuren teennagellak. De nagellakken hebben een prima houdbaarheid en dat voor EUR 1,99 per stuk.De kleuren hebben gemeen dat ze allemaal een uitstekende dekking hebben (veelal is een laagje al voldoende) en daarnaast voorkomt de antibacteriële formule ongewenste verkleuringen. In de praktijk laten we de nagellak op onze tenen toch net even wat langer zitten in vergelijking tot de nagellak op onze handen. Daarom is het belangrijk dat de formule tegen en stootje kan, dat is geen enkel probleem bij deze leuke Essence lakjes. Natuurlijk is het verstandig om altijd een top coat te gebruiken voor wat extra houdbaarheid en glans.

Teennagels lakken is misschien iets minder makkelijk in vergelijking tot vingernagels, maar wanneer je zorgt dat jouw voeten zich bevinden op dezelfde hoogte als jouw handen (ik ga er altijd even bij staan en zet m’n voet op tafel) dan is dat prima te doen. Zorg ervoor dat je de nagellak een paar millimeter van de nagelriem aanzet.


V.l.n.r: Iced mint frappe Flamingo Rose en Miss lavender

Ik gebruik altijd een base coat onder mijn nagellak, ook op mijn teennagels. Sinds een paar maanden gebruik ik de Whitening toe nail polish (EUR 2,29) onder mijn nagellak en ik moet bekennen dat dit product een uitkomst is. Teennagels verkleuren enorm snel, zoals ik al even aangaf: de nagellak blijft langer zitten en heeft daardoor ruimschoots de tijd om in de nagel door te dringen, vooral wanneer je geen basis gebruikt.De Whitening toe nail polish zorgt voor een subtiel whitening effect en vult de ribbeltjes in het nagelbed  op. Op deze manier wordt het nageloppervlak glad en dat zorgt er natuurlijk voor dat de nagellak makkelijker aanbrengt. Gebruik dit product als base coat voor de rest van jouw teennagellak carrière en je houdt prachtige nagels.Ik gebruik niet anders meer!Op de bovenstaande afbeelding draag ik een laagje Whitening toe nail polish met daaroverheen een laagje Essence Show You Feet nagellak in Iced Mint Frappe.

Momenteel dus even lastig te vinden, maar desondanks zijn de Show your feet producten zeker een aanrader, zeker voor de prijs. Meer informatie over de volledige collectie vind je hier.
 

Deel dit artikel
Back to top