Nagel & Handen

Orly Birds of a feather swatches

Een paar dagen geleden heb ik met jullie het nieuws gedeeld over de mooie Orly herfstcollectie Birds of a feather. Een nagellakcollectie voor de aankomende herfst geïnspireerd door vogels, met bijbehorende leuke namen en met de meest prachtige kleuren. Kijken jullie mee naar de swatches?


Ondanks dat de zomer nog in volle gang is (??? nou ja, ergens op de wereld vast wel, alleen niet hier in Nederland & België), is het wel altijd erg leuk om de najaarscollecties te bekijken en te swatchen. Normaal wachten we altijd even met het swatchen, maar aangezien de Birds of a feather collectie ook al te koop is bij de webshop van Orly Nederland hebben we ze alvast voor jullie geswatcht!

Nite Owl - een nude/beige lak met prachtige gouden shimmers die al dekt in 1 laagje en daarna ook nog eens goed te verwijderen is!Peachy parrot - een metallic roze/koraal lakje dat in de verte denkt aan NARS orgasm, de structuur is vrij dun en daardoor breng je snel teveel op, voorzichtig lakken is het devies!  Door de metallic finish wel een tikje streperig, dit los je op door een sneldrogende topcoat te gebruiken.Sweet peacock - een pauwenblauwe shimmer lak die zeer opvallend is, een feestje om te dragen en om te lakken, ook deze geweldige kleur dekt in één laagje!Lucky duck - een creme nagellakjs in een mooie groen met een tikje blauw erin, denk aan smaragd maar dan zonder de shimmer. Het lakje is makkelijk aan te brengen en heeft twee laagjes nodig.Fowl play - een lastig lakje met een donkerpaarse, transparante basis met daarin glitters & pailettes in verschillende kleurtjes en vormen. De structuur is vrij dun en hecht niet zo goed, op de foto draag ik twee laagjes en op de foto met flits lijkt de lak toch nog transparant. de tweede foto is realistischer.

Sea gurl - mijn absolute favoriet, een donkere grijs/zwart met prachtige fijne shimmer. Dit lakje past uitstekend in de metallic trend die we gaan zien in deze herfst en winter, Sea Gurl had ook prima gepast tussen de Chanel lakjes van de herfstcollectie, echt erg mooi! Ook dit lakje dekt in één laagje en lakt als een droom!Zoals jullie kunnen zien ben ik nogal enthousiast, de collectie is echt erg mooi, de lakjes lakken heel fijn en zien er geweldig uit. De houdbaarheid heb ik nog niet kunnen testen, maar van redactrice Wendy weet ik dat de Orly nagellakken zeer goed van kwaliteit zijn, lang houdbaar zijn en zeker aan te raden zijn.

Orly nagellakjes, waaronder deze Birds of a feather collectie, zijn voor EUR 10,50 o.a. te koop in de officiële webshop van Orly Nederland, www.orly-nederland.nl

Deel dit artikel
Back to top