Inspiratie & Tutorials

Wendy's top 10 favoriete doucheproducten

Er zijn van die producten die je dagelijks gebruikt zonder er echt bij stil te staan. Neem nou de gemiddelde showergel, maar toch zijn doucheproducten vaak juist heel belangrijk voor je humeur en kunnen je stemming zeer zeker beïnvloeden. Vandaar een top 10 doucheproducten!

Vandaag laat ik jullie mijn 10 favoriete doucheproducten van dit moment zien. Ook Debbie zal dit binnenkort doen, ik ben erg benieuwd of we overlappingen hebben! Ik moet bekennen dat mijn keuze vooral weersafhankelijk is. Op het moment dat de zon schijnt vind ik het lekker om een lichte showergel te gebruiken en wanneer de temperaturen dalen ben ik meer voor de ‘comfort'' geuren.



Een van mijn favoriete comfort geuren is de Burt’s Bees Radiance body wash (EUR 13,95 - 350 ml). Dit product heeft een lekkere volle, melk en amandel achtige geur en bevat saffloer zaad oleosomen die op natuurlijke wijze je huid hydrateren. Na gebruik voelt de huid niet trekkerig aan, en de romige geur blijft nog een flink poosje hangen op de huid.

De Yes to Cucumbers showergel (EUR 6,95 - 500ml) gaat bij ons thuis steevast mee op zomervakantie. De geur is heerlijk, heel verfrissend en licht. De showergel is zuinig in gebruik, schuimt heerlijk en eigenlijk geschikt voor iedereen. De flacon is enorm, de kinderen vinden het stiekem wel erg leuk om zich met een komkommer douchegel te wassen.


  
Dol op de geur van Kokos? De Inecto shower crème (EUR 3,99 - 250 ml) heeft een heerlijke kokosgeur , maar is niet overheersend.  Dit product bevat 100% pure kokosolie die gemakkelijk door de huid wordt geabsorbeerd. Deze shower crème is bijzonder voedend en hydraterend, lekker voor wanneer jouw huid wel een oppepper kan gebruiken. De Inetco producten zijn ook verkrijgbaar bij Kruidvat.

De Madara Toning shower soap ( EUR 9,95 - 200 ml) heeft een bijzonder rustgevende geur die mij doet denken aan een mix van Geranium en lichte kruiden. Naast de fijne geur gaat dit product de strijd aan met cellulitis en striae en dat is natuurlijk mooi meegenomen. De  shower soap bereid de huid voor op diepere absorptie van anti-cellulitis crèmes.  Win-win situatie!



Bodyshampoos zijn enorm handig voor in de reiskoffer. Je kunt er namelijk jouw lichaam mee wassen, maar ook het haar! Yves Rocher Monoï de Tahiti Exotische shampoo (EUR 3,40 - nu EUR 1,70 -150 ml). De geur van Tiare is hoogzomers en zorgt voor een zonnestraaltje in de badkamer.

De Yves Rocher Les Plaisirs Nature Limited Edition Abrikoos Bad- en douchegel  (EUR 5,00 – 400 ml) is heerlijk fruitig en ruikt.. hoe kan het ook anders: naar verse zoete abrikozen.  De stevige douchegel is lekker verfrissend en voor mij ultiem voor een korte douche-sessie. De showergel blijft trouwens heerlijk lang op de huid hangen.


 
Nog niet zo lang geleden introduceerde The Body Shop een volledig biologisch afbreekbare shower gel-lijn genaamd Earth lovers.  Mijn absolute favoriet is de Pear & lemongrass (250 ml - EUR 6,00) variant. Grappig trouwens want in dit artikel kunnen jullie Debbie’s vooruitziende blik nog even teruglezen. Deze friszoete shower gel zit  boordevol vitamine C, daarnaast zorgt het perensap ervoor dat dode huidcellen worden opgelost. Ideaal na een dagje strand!
  
De Weleda Granaatappel Verzorgingsdouche (EUR 7,85 - 200 ml) is echt een verwenproduct. Deze rijke douchecrème geft het lichaam echt een powerboost! De fantastische geur met o.a. neroli, sinaasappel en sandelhout zorgen voor pure verwennerij, en een ultiem zachte huid na afloop van jouw douche-sessie.



Weleda zusje in de vorm van de Lavendel Ontspanningsdouche (EUR 7,65 – 200 ml) is van een heel ander kaliber. Deze geeft namelijk geen powerboost maar zorgt ervoor dat je even heerlijk kunt ontspannen. Dit product is beschermt de huid tegen uitdrogen en is daardoor geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en gevoelige huid. Wil jij jouw dag ontspannen afsluiten? Kies dan voor de Lavendel Ontspanningsdouche.

We zijn alweer toegekomen aan de allerlaatste douche gel uit mijn favorieten assortiment van dit moment. Lush Grass showergel  (EUR 8,25 - 100 ml). Dit zachte product ruikt in eerste instantie onmiskenbaar naar gras, maar zodra de tweede geur laag tevoorschijn komt dan ruik ik ook een flinke dosis warme en ontspannende bergamot.



En? Zijn jullie een van de doucheproducten tegen gekomen die momenteel in jullie badkamer staan? Binnenkort zien jullie de favorieten van Debbie voorbij komen maar ik ben natuurlijk ook enorm benieuwd naar jullie favorieten. Kortom: vertel het ons!
 

Deel dit artikel
Back to top