Reviews

Review Calvin Klein Beauty eau de parfum

Hebben jullie ook weleens gemerkt dat jullie smaak in parfums verandert gedurende de jaren? De laatste maanden heb ik bij mijzelf gemerkt dat ik parfums met jasmijn heel erg lekker vind, terwijl deze mij vroeger gewoon tegenstonden, ik kon ze echt niet dragen! Nu dus wel en momenteel is één van mijn favorieten Beauty van Calvin Klein!

jasmijn

Maar Calvin Klein''s Beauty bevat niet alleen de fijne geur van jasmijn, de geur is geïnspireerd door de prachtige, supervrouwelijke geur van de calla lelie. Deze stijlvolle bloem zie je ook erg vaak terug in bruidsboeketten waarbij de vorm van de bloem symboliseert dat het bruidspaar vanaf hun trouwdag alles met elkaar zullen delen.

Calla lelie

De geur is vrouwelijk, sensueel, toch wel een tikje zwaar en krudig, maar door de jasmijn toch ook weer bloemig. De geur is als volgt opgebouwd:

  • top : calla lelie en ambrettezaad
  • hart : jasmijn
  • basis : cederhout


Zowel de flacon als de geur zijn vrouwelijk en niet echt hip, maar meer klassiek te noemen. Daar is helemaal niets mis mee, want niet iedereen zoekt een parfum dat ruikt naar drop, bananen of cupcakes! Nee, Beauty past wat mij betreft meer in de categorie Chanel Coco Mademoiselle, Miss Dior Cherie en Bvlgari Mon Jasmin noir.Het gezicht van de geur is Diane Kruger, de prachtige actrice/model van Duitse afkomst. Zij is zeker een beauty en helpt zeker ook mee aan de klassieke uitstraling van Calvin Klein Beauty.De eau de parfum is zeer langhoudend, eenmaal opgebracht voel ik eigenlijk de hele dag niet de behoefte om de geur bij te sprayen. De geur blijft fijn hangen in mijn haar & kleding, zelfs na een paar dagen ruik je de geur nog steeds (in de kraag van mijn jas bijvoorbeeld. Als ik nu terugdenkt, dan ben ik eigenlijk al best lang fan van Calvin Klein geuren, zowel Obsession als Truth vind (en vond) ik heerlijk!Calvin Klein Beauty is uitgebracht in een eau de parfum, in twee formaten, daarnaast is er ook een fijne douchecreme & bodylotion in dezelfde geur te vinden. Hieronder de prijzen, momenteel extra voordelig bij de Bijenkorf trouwens!

  • eau de parfum 50 ml EUR 64,80 <--- klik om te kopen
  • eau de parfum 100 ml EUR 82,80 (fles op de foto, is echt waanzinnig groot en ook wel een beetje zwaar)
  • bodylotion 200 ml EUR 37,80
  • douche-en badcreme 200 ml EUR 28,80
Kennen jullie deze "klassieker" al? Is het ook één van jullie favorieten? 
Deel dit artikel
Back to top