Reviews

Wendy test: Imedeen huidverzorgingstabletten

Onze huid is het grootste orgaan van het hele lichaam. De bovenste laag, de epidermis, is het gezicht voor de buitenwereld. De zichtbare tekenen van ouder worden (droge huid, fijne lijntjes en rimpels) zijn symptomen van wat onder de tweede laag, de dermis plaatsvindt. En dan wordt het interessant:

Er zijn enorm veel externe factoren die we ook wel vijanden van de huid noemen. Zij produceren vrije radicalen. Deze vallen de structuuropbouw aan en zorgen voor het afbreken hiervan. Zo’n 80 % van de zichtbare huidveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan UV licht. Daarnaast kun je denken aan luchtvervuiling, airconditioning, slaaptekort, stress, alcohol en roken.


De buitenkant van onze huid verzorgen we met lotions en vochtregulerende crèmes, de binnenkant moet gevoed worden om de huidlaag te versterken. Imedeen inwendige huidverzorgingstabletten zijn vooral geschikt voor vrouwen met een droge tot normale huid in de leeftijd van 30 jaar en ouder. Ook voor jongere vrouwen waarbij de eerste ouderdomstekenen te zien zijn is Imedeen geschikt.

Wat doet Imedeen? De huidverzorgingstabletten bieden een innovatieve huidverzorging, met een productlijn die onder de toplaag van de huid (van binnenuit) werken om een zachte, soepele en mooie huid te krijgen. Het product is werkzaam in de diepere lagen waar crèmes en lotions niet bij komen, om de hele huidopbouw te verbeteren qua kwaliteit, structuur en verschijning.Deze tabletten zijn verkrijgbaar in drie varianten: Allereerst is er Derma One (EUR 44,95 - 60 tabletten). Deze tabletten bevatten een huid verbeterende formule voor een zachtere en soepelere huid. De Time Performance variant (EUR 55,95 - 60 tabletten) bevat een anti huidveroudering formule en reduceert fijne lijntjes en rimpels. Prime Renewal  (EUR 79,95 - 120 tabletten) staat bekend om de huid verstevigende formule, specifiek als huidverzorging in de post-menopauze.

De tabletten hebben een aanloopperiode nodig. Het is dan ook de bedoeling dat je de producten minimaal drie maanden gebruikt om resultaat te kunnen zien en voelen. Dat betekent natuurlijk niet dat je na een maand geen veranderingen aan de huid kunt opmerken. In grote lijnen zijn deze resultaten:

- Reductie zichtbare tekenen van huidveroudering
- Verbetering van de vochtbalans
- Maakt de huid in gezicht en over het hele lichaam soepeler en zachterVanaf deze week test ik samen met trouwe lezeressen Marionne en Nancy gedurende drie maanden de Imedeen huidverzorgingstabletten. Nancy test de De Derma One variant, Marionne en ik testen beiden de De Time Performance tabletten. Alle drie gaan we dagelijks trouw twee tabletten gebruiken en onze bevindingen zullen we maandelijks noteren. Aan het einde van de testperiode kunnen jullie onze resultaten terug lezen op Beautyscene.Voor meer informatie over de drie varianten, ingrediënten of een persoonlijk advies neem je natuurlijk even een kijkje op de zeer informatieve website van Imedeen. Enthousiast geraakt en wil je net zoals Nancy, Marionne en ondergetekende vandaag beginnen met de huidverzorgingstabletten van Imedeen? Hier vind je de verkkoopunten bij jou in de buurt     

Ik ben enorm nieuwsgierig naar de effecten die de tabletten op mijn huid hebben. Ik heb een vochtarme huid, het zou geweldig zijn wanneer Imedeen zou kunnen bijdragen aan een verandering. Overigens ben ik uitermate nieuwsgierig wat jullie mening is ten opzichte van huidverzorgingstabletten. Hebben jullie er wel eens over nagedacht om een dergelijk product uit te proberen?
 

Deel dit artikel
Back to top