Nagel & Handen

China Glaze Be Electric en Lady Liberty collectie

China Glaze USA brengt deze zomer twee setjes uit die er beiden meer dan aanlokkelijk uitzien. Echte nagellakfans kunnen limited edition setjes natuurlijk moeilijk weerstaan, maar voordat je jouw setjes in het buitenland gaat opsporen heb ik goed nieuws voor je! Lees verder voor meer informatie.

De twee setjes in kwestie zijn Be Electric: een set met vier neon nagellakjes en Lady Liberty, een drie koppig setje met nagellakjes in de kleuren van de Amerikaanse vlag. Ik moet toegeven, de verpakkingen zijn aanlokkelijk maar ik kan jullie vertellen dat het allemaal gaat om repromote nagellakjes. Ze zijn allemaal al een keertje (of zelfs twee keer) uitgekomen.


In het Be Electric setje vind je de kleuren Sun Whorshiper (neon oranje) en Pool Party (neon roze), beiden afkomstig uit de Poolside collectie. Daarnaast bevat de verpakking ook Turned up Turquoise (Turquoise met shimmer) en Flying Dragon (helder paars met shimmer) uit de INK Collectie.Lady Liberty staat voor drie zeer populaire China Glaze kleuren. Allereerst Dorothy Who? die ook al is uitgekomen in de Wizard of Ooh Ahz returns collectie. Ook Ruby Pumps is uitgekomen in dezelfde collectie. Daarnaast is deze glitter rode nagellak ook uitgekomen in de Loves you snow much kerstcollectie. De zilveren glitter nagellak (geen idee waarom er in het setje een witte nagellak is afgebeeld, het setje bevat namelijk een andere kleur) draagt de naam Fairy Dust en is afkomstig uit de Fashion Fairy collectie.


Ook heb ik twee NOTD''s gemaakt voor jullie waarbij ik twee kleuren uit de Lady Liberty collectie. De blauwe glitter nagellak moet ik nog even toelichten. Dit is namelijk een sher nagellak waarvan je minimaal 4 laagjes nodig hebt om een volldige dekking te verzorgen. Op de NOTD afbeelding draag ik een donker blauwe nagellak met een laagje Dorothy Who? nagellak. Op deze manier vind ik het resultaat het mooist.van boven naar beneden: Sun whorshiper, Ruby pumps, Dorotyh Who? en Turned up Turquoise

 Goed nieuws: Want in de praktijk zijn alle kleurtjes verkrijgbaar zijn bij de Nederlandse webwinkel Nailpolishfashion. Nog meer god nieuws voor onze lezeressen want met code LUSHIOUS ontvang je een korting van 10% op je volledige bestelling (ex verzendkosten). Nailpolishfashion verzend kleinere bestellingen ook via de brievenbuspost, dat scheelt een aanzienlijk bedrag in de verzendkosten!

Deel dit artikel
Back to top