Reviews

Especially Escada Eau de Parfum: Speels en vrouwelijk

Ik houd van Escada. Jaarlijks word ik enorm blij van de speciale limited edition zomergeuren en eigenlijk zijn de reguliere parfums altijd een voltreffer. Nieuwkomer Especially Escada is bijzondere, vrouwelijke Eau de parfum geïnspireerd op de speelse, spontane glamourvrouw van vandaag. Lees verder voor meer informatie.

Especially Escada is een geur voor de positief ingestelde, en krachtige dame. De geur opent met een topnoot van peer, gecombineerd met de exotische muskusnoten van ambrettezaad. Enorm fris en intens. De geur geeft je direct die instant energie kick waardoor je snel nog een tweede (en derde) keer wil verstuiven.


In het hart bevindt zich de geur van verse rozen, en dan niet zomaar rozen: Escada noemt ze namelijk bedauwde rozen en dat klinkt natuurlijk prachtig! Ik ruik een poederig accent waarmee de rozen zijn besprenkeld, alsof er een vleugje frambozenlimonade is toegevoegd. De rozen worden gecombineerd met een waterig, aromatisch accent van rozenblaadjes. Deze ingrediënten maken de geur tot wat hij is, delicaat, en toch enorm sprankelend, een bijzondere combinatie!
Het hart is overigens aangevuld met ylang ylang olie, een mooie combinatie met de lichte muskusnoten die het bloemige hart goed ondersteunen en de geur voller en vrouwelijker maken.

Bar Refaeli, gezicht van Especially Escada is net zoals ik verliefd op deze geur en noemt het niet zwaar, zeer vrouwelijk, bescheiden en elegant. Daar kan ik mij goed in vinden. Toch heb ik nog een aanvulling: Allereerst de werkelijk prachtige verpakking en flacon, ultiem vrouwelijk, maar toch speels en vrolijk. Vooral de mooie dop met dubbel E logo is een lust voor het oog.
Deze geur is zeer geschikt voor dames die weten wat ze willen, houden van bloemige geuren (de roos blijft de boventoon voeren) maar zeker ook houden van een grapje, een spontaan moment. Especially Escada is classy, maar dan wel op een levendige en speelse manier. De geur is uitgevoerd in een Eau de Parfum variant en blijft de hele dag bij je ''hangen''. 

 Een van de allergrootse voordelen van de geur is dat hij draagbaar is, en niet op en top zomers. Je kunt deze geur uitermate goed gedurende de zomermaanden dragen, maar zeker ook tijdens de maanden die daarna zullen volgen.

- Eau de Parfum - 30 ml / EUR 44,00
- Eau de Parfum - 50 ml / EUR 62,00
- Eau de Parfum - 75 ml/  EUR 80,00
- Body Lotion - 150 ml / EUR 29,00
- Shower Gel - 150 ml / EUR 26,00

Especially Escada is vanaf deze maand (augustus 2011) verkrijgbaar bij onder andere Parfumerie.nl en diverse luxe parfumerieën. 

Deel dit artikel
Back to top