Reviews

Maybelline Color sensational The shine lipsticks

Maybelline Color Sensational lipsticks krijgen dit najaar een nieuwe, glanzende dimensie. Met een nieuwe type hoogglans, 10 nieuwe kleuren en een nieuwe toevoeging aan de naam zullen de Color Sensational The Shine lipsticks zeker zo''n succes zijn als hun voorgangers. De IT-kleur van deze herfst zal toch zeker Mango Diamonds zijn of toch Sweet Bordeaux?

De lipsticks zijn zeer prettig in gebruik, de pigmentatie is heel goed, in één veeg van de lipstick zijn de lippen voorzien van een stralende kleur met die mooie hoogglans. De lipsticks hebben een lichte fruitige geur, maar vrijwel geen smaak.  De toegevoegde ingrediënten zoals honing nectar, oliën en verzachtende bestanddelen zorgen voor een comfortabele textuur die niet plakt en toch lang blijft zitten.Er zijn 10 mooie, fruitge kleure verkrijgbaar vanaf deze maand (augustus), hieronder de swatches van de kleuren. Je moet ze echter echt even in de winkel bekijken, want de kleuren zijn mooier dan op de swatches.De lipsticks zijn verpakt in transparante, roze hulsjes die een leuk effect laten zien als er licht opvalt. Aan de onderkant van de lipsticks vind je de kleurnamen maar ook een voorbeeld van de kleur terug.
zonder flits


met flits
Bubblegum pink


Mango diamonds


Cherry Candy


Sweet bordeaux
 
Ik vind het erg fijne lipsticks, ze laten zich makkelijk aanbrengen. Het zijn vrij dekkende lipsticks, maar ze hebben niet de plakkerige textuur die andere lipsticks weleens kunnen hebben. De Color Sensational The Shine lipsticks voelen heel comfortabel en licht aan, precies waar ik van hou in een lipstick!

De kleur Mango Diamonds is echt geweldig, een frisse perzik/abrikoostint die meer dan perfect is voor de zomer. Maar ja, die is alweer bijna voorbij en daarom heb ik voor de foto hiernaast gekozen voor de Sweet Bordeaux, een mooie donkerrode tint die roder op de lippen oogt dan in de huls. De houdbaarheid is goed voor een lipstick, hij overleeft een latte of kop thee nog wel, maar na wat eten moet je toch even bijstiften!


De Maybelline Color Sensational The Shine lipsticks liggen vanaf augustus 2011 in de winkels, ze kosten EUR 10,49 per stuk.

Deel dit artikel
Back to top