Nagel & Handen

Lekker bloemig: OPI Nice Stems

Ieder jaar brengt OPI rondom de zomermaanden een fleurige kleine collectie uit die altijd geïnspireerd is door bloemen. Dit jaar draagt deze vierkoppige collectie de naam Nice Stems. Of de collectie in Nederland te koop zal zijn weten we niet, maar de collectie is zo leuk dat ik de kleurtjes toch wel even wil delen met jullie.
Het is nog even afwachten of deze 4 nagellakjes naar Nederland komen, maar meestal zijn deze wel beperkt beschikbaar in Nederland. Vorig jaar werd alleen het mini-setje van deze collectie in Nederland uitgebracht, even afwachten dus. Ik heb een mini setje van een vriendin gekregen die in Amerika woont, daar is deze collectie net uitgekomen.

Play The Peonies is een bleek zacht roze nagellak met frosty shimmer. Deze tint is heel bijzonder en ik denk dat je ervan houdt, of niet. Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes nagellak zonder top coat. De basis kleur doet mij trouwens denken aan de You’re A Doll! uit de OPI Holiday in Toyland collectie, alhoewel die donkerder is.  
Eigenlijk wilde ik dit setje vooral hebben om de Come to Poppy nagellak te kunnen bemachtigen. Deze koraal kleurige nagellak heeft een mooie warme uitstraling en in combinatie met de lichte shimmer vind ik dit echt een hoogzomerkleur die dekt in twee laagjes.
Be a Dahlia Won’t You
heeft de “whow!” factor. De fuchsia nagellak met shimmer en microglitter is helder, aanwezig en erg mooi. Ook deze kleur geeft een volledige dekking in twee laagjes en heeft een prachtige hoogglans.I Lily love You is een transparant licht roze nagellak met flakies. Deze nagellak doet  mij enorm denken aan de Teenage Dream nagellak uit de OPI Katy Perry collectie. Deze nagellak is net zo transparant, maar wel donkerder. Daarnaast bevat de Katy Perry nagellak glitters en de I Lily love you nagellak bevat flakies. Op de onderstaande afbeelding draag ik een laagje flakies nagellak over de Play The Peonies  nagellak.
Tot slot zien jullie hieronder alle kleurtjes nog even op een nagelwieltje voorbij komen. Op de eerste afbeelding zie je alle kleuren individueel en op afbeelding nummer twee heb ik over iedere nagellak een laagje I Lily love You gedaan.


Van boven naar beneden: I Lily love You , Be a Dahlia Won’t You, Come to Poppy  en You’re A Doll!
 
Idem, inclusief 1 laagje  I Lily love You   over alle lakjes
 

Ik vertelde het hierboven al even: Ik vind de lakjes erg leuk en lekker zomers. De nagellakjes zijn in de USA in full size uitgebracht maar ook als mini’s in een gezellig setje. Ik hoop dat deze leuke collectie binnenkort ook (hetzij beperkt) verkrijgbaar is in Nederland en België. Mochten jullie hem tegen komen laat het ons en elkaar dan zeker even weten!  En anders kun je natuurlijk altijd nog even een kijkje nemen op Ebay!

Deel dit artikel
Back to top