Reviews

Maybelline The Master Liners

Goed nieuws voor liefhebbers van eyeliners, Maybelline New York brengt 3 hele fijne, nieuwe eyeliners uit. Ze krijgen de naam "The Master liners" en dat belooft wat! Maar ik kan jullie ook vertellen dat ze zeker niet teleurstellen, sterker nog, ze zijn erg fijn!Zoals jullie wel weten is de ene eye liner de andere niet, de drie Master liners zijn dan ook heel verschillend, maar zo zal er voor ieder wat wils zijn. Tenslotte hebben de meeste vrouwen toch echt wel een voorkeur wat betreft eye liners, sommigen zijn verslingerd aan de gel eyeliners maar anderen kunnen hun kohl potlood niet laten staan. Maybelline heeft nu 3 eye liners in hun vaste assortiment!

Master drama crayon khol EUR 7,99
Een pikzwart kohlpotlood dat heel zacht is om aan te brengen en toch (na even gedroogd/gesetteld te zijn) perfect blijft zitten. Het potlood laat zich direct na het aanbrengen nog prima uitvagen of smudgen, maar eenmaal opgedroogd loopt de kohl potlood niet uit. Dit potlood doet mij heel erg denken aan mijn favoriete Urban Eyeliner 24/7 eye liners, zeker een aanwinst in het Maybelline schap! De crayon khol is geschikt voor gebruik op de waterlijn en is behoorlijk waterproof, pas met veel water en wrijven zal de crayon khol een beetje verdwijnen. Met een make-up remover lukt het verwijderen echter prima.

Master precise liquid eyeliner EUR 8,99
Een eyeliner stift met een vilten punt die vrij vloeibaar is, de eyeliner is goed zwart maar loopt wel snel uit omdat de substantie zo dun is. Je ziet het op de swatch foto hieronder ook, de eyeliner loopt zelfs in de fijne lijntjes op mijn hand. De stift is wat slapjes maar wel prettig dun, persoonlijk hou ik meer van een iets stevigere punt, maar smaken verschillen. Met één streek van de eyeliner stift heb je een goede zwarte lijn, die zowel dun (0,4 mm) als wat dikker kan zijn, net wat jij mooi vindt. 
De eyeliner is niet waterproof, met wat water en voorzichtig wrijven zal de liner compleet oplossen, zonder wrijven zal de liner best even blijven zitten. 


Lasting drama gel liner EUR 11,99 inclusief kwastje
Dit is echt de topper van de drie! Wie wil er niet, tegen een redelijke prijs, een zwarte gel eyeliner die perfect aanbrengt & blijft zitten! Dan is deze nieuwe Maybelline gel liner echt jouw ding! Iedereen zou deze eens moeten uitproberen, de kwaliteit is echt erg goed. In de verpakking vind je een potje met pikzwarte gel liner en een kort kwastje dat perfect is voor het aanbrengen van de liner.
Of je nu kiest voor een bescheiden eyeliner of gaat voor de Amy Winehouse look, je kunt deze zeker maken met deze gel liner. Hij doet wat hij hoort te doen, nl. een mooie matte pikzwarte eyeliner maken die de hele dag & nacht blijft zitten (als je dat wilt). De gel liner is meer dan waterproof en laat zich, met moeite, weer verwijderen al lost een goede make-up remover dat probleem natuurlijk wel weer op.Op de foto hieronder kunnen jullie de drie liners nog even geswatcht zien, al is het natuurlijk niet zo''n spectaculaire foto. Het zijn gewoon 3 zwarte eyeliners...Ik vind het een prima aanvulling van het vaste Maybelline New York assortiment, zeker de gel liner is een echte aanrader (vooral door de lange houdbaarheid!). Maar ook de crayon khol is erg prettig in gebruik, de liquid eyeliner vind ik iets minder fijn al is het toch wel een alternatief voor de MAC penultimate eyeliner. 

De Maybelline New York Master liners zijn vanaf september 2011 te vinden bij vrijwel iedere drogisterij. Naar welke liner ben jij benieuwd? En vind je deze producten een welkome aanvulling in het drogisterij assortiment? We zijn benieuwd naar jullie mening!

Deel dit artikel
Back to top