Nagel & Handen

Top 5 Zomernagellakjes

Vooruit: Ik woon aan de kust, maar ik vraag mij op dagelijkse basis af wat er mis is met mensen die bij 16 a 17 graden steevast in hun bikini over de boulevard lopen. Tuurlijk, het is zomer: Maar op een gemiddelde pre-herfstdag is het ook 16 graden en loop ik er in mijn jurkje, trenchcoat en enkellaarsjes zeer comfortabel bij. Waarschijnlijk is het toch dat stukje zomer in je bol hebben, of de zomer willen dwingen ten tonele te verschijnen. En toch wacht ik liever even tot ik over een paar weken aan de Turkse Riviera zit.

Goed, wanneer Nederland toch die korte broeken aantrekt (tja, ik overdrijf.. daar houd ik van!) kunnen wij natuurlijk gewoon een overzichtje plaatsen van mijn vijf favoriete zomerse nagellakkleurtjes van 2011.

De Misa Paradise Shore collectie is een zeskoppige collectie van nagellakkleurtjes die een ding met elkaar gemeen hebben: Ze zijn vrolijk en kleurrijk. Het hoogtepunt van deze zomerse collectie vind ik Krystal Water (EUR 6,95). Sterker nog: Deze kleur staat wat mij betreft met stip op nummer 1 wanneer het gaat om het ultieme zomergevoel. Deze azuurblauwe kleur neemt mij mee naar tropische oorden, daar waar het water net zo blauw is als op plaatsen waar ik vaak kom in mijn zomer-dromen.Caleigh (EUR 17,95) van Scotch Naturals bevat een revolutionaire formule op waterbasis voedt en verzorgt de nagel en levert een long lasting, hoogwaardige kwaliteit kleur. Bij deze nagellakjes heb je geen base- of top coat nodig en dat is natuurlijk enorm handig en tijdbesparend. De kleur is magnifiek, daar kunnen we kort over zijn. Deze  matched uitermate goed bij de azuurblauwe tint die jullie hierboven hebben kunnen zien. Het zou de hemel niet misstaan om dagelijks deze kleur te hebben, geen wolkje te zien!Koraaltinten passen enorm goed bij de zomermaanden. Of jouw handen nu getint zijn of niet, eigenlijk kan iedereen een mooie koraalkleurige nagellak gebruiken. Marrakech (EUR 7,50) is afkomstig uit de Herome W.I.C. Morroco collectie. Deze nagellak heeft een prachtige gouden micro shimmer die ervoor zorgt dat de kleur onweerstaanbaar en warm wordt. Het meer dan grote voordeel van de Herome lakjes is dat wanneer je er een broertje of zusje bij kiest je voor het tweede lakje slechts EUR 5,00 betaald. Twee lakjes voor EUR 12,50 is wel heel aantrekkelijk bij zo’n mooie zomerse collectie.
 


Back to the 50''s (EUR 1,79) uit de Essence 50’s Girls Reloaded collectie is zomer in een flesje. Je houdt van rode nagellak of niet, maar dat deze mooie, heldere rode crème nagellak een klassieke zomer in een flesje is, daar ontkom je gewoon niet aan. Willen we ook niet. Ik heb deze nagellak zeer recent nog in een aantal filialen van Kruidvat gespot, dus dit is het moment om jouw exemplaar aan te schaffen, ervan uitgaande dat je dat nog niet hebt gedaan natuurlijk!Chanel Mimosa (EUR 23,00). Dachten dat jullie dat ik die vergeten was? Mimosa heeft ervoor gezorgd dat eigenlijk alles weer kan op het gebied van nagellak. Want: Als je het aandurft om op de nagels van je bleke lente handjes een gele nagellak te dragen, dan kun je alles hebben. Stiekem hebben wij het jaar voor de komst van Mimosa ook al een gele nagellak geïntroduceerd in de vorm van de Sally Hansen (Insta Dri) Lightening nagellak maar dat vergeten we voor het gemak even. Geel doet mij denken aan de zon , en tja hoewel we die deze zomer nog niet zo heel veel gezien hebben is hij natuurlijk altijd aanwezig. Op de afbeelding zien jullie trouwens Debbie’ s mooie (grom) getinte hand.Dat waren er alweer vijf! Ik zou er nog wel twintig kunnen noemen, maar met al die mooie herfst nagellakken die as we speak achter mij klaar staan zijn we achter de Beautyscene schermen natuurlijk alweer bezig met de Fall 2011 kleurtjes en eerlijk is eerlijk: Daar zitten ook weer pareltjes tussen! Inmiddels is het tijdens het schrijven gaan regenen en geeft de thermometer aan dat het 16 graden is. Laat ik eens gek doen: Ik trek mijn korte broek aan!  

Deel dit artikel
Back to top