Nagel & Handen

Chanel Quartz, Peridot & Graphite swatches

De echte Chanel Le vernis fans kijken er al een behoorlijk tijd naar uit, maar nu komen ze er toch echt wel heel snel aan, de nieuwe hersft nagellakjes van Chanel. De namen kunnen jullie natuurlijk wel dromen : Péridot, Graphite en Quartz! Kijken jullie even met mij mee naar de foto''s en swatches?

Chanel nagellakken hebben nog wel eens de naam om een beetje lastig te zijn. Sommigen hebben toch wel wat moeite om de nagellak netjes en mooi dekkend aan te brengen, vaak gaat dat door de wat dunne structuur. Maar ik kan jullie geruststellen, dat probleem zullen jullie echt niet hebben bij deze lakjes. Alle lakjes lakken probleemloos, op de foto''s hieronder draag ik twee laagjes zonder topcoat. Péridot oogt nog wel een tikje streperig, iets wat je een beetje kunt oplossen door een sneldrogende topcoat maar echt helemaal zonder strepen opbrengen is toch een beetje lastig. Maar goed, misschien heb ik ook wel niet voldoende geduld.

525 Quartz
Quartz is een bruin/taupe kleur met hele fijne gouden shimmers, het resultaat is een zeer bescheiden en zeer chique lakje dat voor vrijwel iedere gelegenheid geschikt is.
zonder flits


met flits529 Graphite (one shot, limited edition)
Graphite is een grijs lakje gevuld met zwarte en zilveren shimmers, in het daglicht oogt hij vooral zilvergrijs en in de avond lijkt hij veel donkerder en spiegelt licht mooi terug. Het verwijderen van Graphite gaat iets lastiger dan bij de andere twee lakjes.
met flits


zonder flits


531 Péridot
Péridot is maar lastig op de foto vast te leggen, op de foto''s zie je eigenlijk alleen maar de gouden finish en Péridot is zoveel meer dan alleen maar een goud/geel/groen lakje. De kleur oogt soms ook blauw en doet mij dan erg denken aan de prachtige kleur van pauwenveren. Je moet hem zeker even in het echt gaan bekijken en, als het kan, ook even swatchen.
zonder flits


met flitsWelke nagellak is jouw favoriet? Ik kan maar moeilijk kiezen, toch gaat mijn voorkeur uit naar de iets rustigere Quartz, die kun je ook prima dragen tijdens jouw werk of naar school. Wil je echt knallen, dan is Peridot zeker jouw favoriet! Graphite is ook erg mooi, maar toch net iets minder uniek naar mijn mening. 

Wil je de lakjes even "live" zien, dan moet je zeker even deze video bekijken, daar zie je ook de rest van de herfstcollectie terug. Graphite zie je er niet in, maar die draag ik wel in deze video!De Chanel Illusions d''ombres herfstcollectie (lees dit artikel voor alle informatie), inclusief de bovenstaande drie nagellakken zal deze of volgende week verschijnen bij de Chanel verkooppunten. De officiële datum is 18 augustus 2011, maar sommige verkooppunten verwachten de collectie al morgen. Natuurlijk hebben de echte fans hun exemplaar al gereserveerd, dat is maar goed ook omdat sommige verkooppunten maar 2 of 3 exemplaren van de lakjes hebben besteld. Chanel Le Vernis kost EUR 22,50 per stuk, natuurlijk krijg je bij veel parfumeriën wel nog wat korting!

Deel dit artikel
Back to top