Nieuws

Chanel Rouge Allure Velvet - matte, comfortabele lipsticks

Fluweelzachte, matte lippen in prachtige, sprekende tinten, daar heeft Chanel''s Makeup director Peter Philips voor gezorgd met de introductie van de Rouge Allure Velvet. Deze lipsticks geven de lippen een bijzonder fashionable uitstraling, zeker als je kiest voor een prachtige opvallende tint. Kijken jullie even mee?Rouge Allure Velvet bevat een hoge concentratie kleurpigmenten, de kleuren zijn dan ook allemaal opaque ofwel dekkend. Vanaf 18 augustus 2011 zullen jullie de 11 mooie kleuren bij de Chanel verkooppunten kunnen vinden voor een prijs van EUR 30,00. Alle producten blijven deel uitmaken van het vaste assortiment.

De 11 nieuwe kleuren variëren van warm beige (La Furtive), via teder koraal (La Ravissante) tot onweerstaanbaar dieprood (La Fascinante). De glamoureuze L''Exubérante is ook prachtig, stralend roze en behoorlijk opvallend! Binnenkort zullen jullie er zeker een paar zien in een review!

Naast de 11 Rouge Allure Velvet lipsticks, zullen er ook 3 nieuwe tinten Le Vernis (EUR 22,00) verschijnen samen met een innovatie van Chanel, de Top coat Velvet (EUR 22,50). Dit is een matte topcoat die je over iedere Chanel nagellak kunt dragen (volgens Chanel werkt het dus alleen over hun eigen nagellakjes, we gaan dat natuurlijk nog testen!), niet echt een nieuwtje voor echte nagellakfans, maar wel nieuw voor Chanel dus! De finish is fluweelmatte en zorgt ervoor dat de nieuwe nagellakjes mooi passen bij de Rouge Allure Velvet kleuren. De nieuwe nagellakken zijn:

  • Pirate - klassiek rood, in een modern jasje
  • Rose Exubérant - intense roze
  • Rose caché - natuurlijk zachtroze


Binnenkort dus zeker meer over de Rouge Allure Velvet lipsticks & de matte topcoat, zijn jullie al een beetje benieuwd? Ik kan alvast verklappen dat ze verrassend comfortabel aanvoelen voor een matte lipstick en de kleuren zijn wonderschoon!

Deel dit artikel
Back to top