Nieuws

Viktor & Rolf Flowerbomb Bath Decadence

Soms....kom je dingen tegen waar je direct verliefd op wordt! Vandaag had ik zo''n moment bij het bekijken van het persbericht over de Viktor & Rolf Flowerbomb Bath Decadence collectie! Na het lanceren van de geur en een fijne bodylijn, nu ook extra luxe badderen in jouw favoriete geur. Kijken jullie even mee?

Vanaf deze maand vind je bij de exclusieve verkooppunten van Viktor & Rolf ook de prachtige Bath Caviar en de Scented Candle



De Bath Caviar is verpakt in een glazenpot met metallic roze dop, uiteraard met het Viktor & Rolf zegel. In de pot vind je roze iriserende parels die oplossen in badwater en jouw bad voorzien van veel, heel veel Flowerbomb parfum! 



Wil je nog meer luxe tijdens jouw relaxmoment in bad? Dan kun je natuurlijk ook de Scented candle aandoen. De roze kubusvormige kaars staat op een zwarte keramieken schoteltje en brandt zeker 35 uur, beloofd door Viktor & Rolf.



Dit is toch het perfecte kadootje om te geven of (nog beter) om te krijgen, laat deze pagina dus vooral spontaan even open staan op de computer van vriend- of manlief! Dus mannen......loop even naar De Bijenkorf (of een ander verkooppunt zoals Parfumerie Douglas) en koop zo''n prachtig product voor jouw liefde!

  • Bath Caviar EUR 65,00
  • Scented Candle EUR 65,00
Deel dit artikel
Back to top