Nieuws

Essence Ballerina Backstage: de nagellakjes!

Volgens Essence komen er deze maand veel meisjesdromen uit. De nieuwe Ballerina Backstage trend collectie vertegenwoordigd al die meisjes die tijdens hun prille jeugd niets liever wilden dan het volgen van balletlessen. Vandaag heb ik voor jullie de vijf nagellakjes uit deze bijzondere collectie. Lees verder voor meer informatie en afbeeldingen.

De Ballerina backstage collectie combineert poederige pasteltinten met transparante nudes. Om de romantische collectie een klein beetje pit te geven (mocht je daar stiekem toch behoefte aan hebben tussen al dat roze) heeft Essence een vleugje zwart en paars toegevoegd.

Vandaag draait het om nagellak, althans in dit artikel. De Ballerina Backstage collectie bevat vijf varianten en eerlijk is eerlijk: In eerste instantie was ik een beetje bang dat alle varianten behalve de zwarte Grand-plié in black toch iets te lieflijk of nude voor mij zouden zijn. Dat was absoluut een misvatting want eigenlijk zijn alle kleuren enorm leuk!Dance the swan lake is zo’n kleurtje waarvan je in de winkel vast denkt; Daar heb ik er al een van in mijn nagellakstash!  Stop hem toch maar in jouw mandje want deze kleur maakt je nagels prachtig en voorkomend in een handomdraai. Op de onderstaande afbeelding draag ik een laagje nagellak, en dat is meer dan voldoende om een uitermate verzorgde look te creëren inclusief parelmoer glans.Eigenlijk is Wear your little tutu het meer roze zusje van Dance the swan lake. Ik vind de witte variant persoonlijk mooier, maar ook deze tint geeft een uitermate goed resultaat met slecht een laagje nagellak en zorgt ook weer voor een verzorgde look. Ideaal voor dagen dat je eigenlijk geen zin hebt om jouw nagels uitvoerig te lakken, maar wel netjes voor de dag wil komen.Do a floating pirouette is een midden paarse nagellak met een crème finish. Deze nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes en heeft een bijzonder mooie hoogglans. Uitermate draagbare kleur die je door de koelere uitstraling goed kunt doordragen richting herfst en wintermaanden.Ik word bijzonder vrolijk van de On your gracile tiptoe nagellak. Wat een bijzonder mooie en warme kleur is dit! De kleur doet mij in een vlaag even denken aan de Chanel Orange Fizz, alhoewel die meer roze bevat. Deze nagellak geeft kleur aan je handen. Ik zal niet weer beginnen met mijn koraal kleurige nagellakjes serenade, maar ik adviseer je toch wel om deze kleur zo snel mogelijk op te halen bij een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt!Toen ik vernam dat de Grand-plié in black wel eens een dupe zou kunnen zijn van de China Glaze Fortune Teller werd ik wel heel blij. Fortune Teller is een Halloween nagellakje dat jaren geleden alleen is uitgebracht bij Ulta in Amerika. Eigenlijk was dit toen DE musthave van China Glaze! Ik was enorm blij dat ik het nagellakje heb kunnen bemachtigen, nu helemaal want ik heb hem even kunnen vergelijken voor jullie.China Glaze Fortune Teller is een zwarte nagellak met een oranje glitter in verschillende vormen en maten. De nagellak is een tikkeltje “chuncky” en erg bijzonder. De Essence Grand-plié in black is geen dupe, maar wel een zeer draagbaar zusje. De kleuren zijn identiek trouwens, maar het verschil zit hem in de glitters. De Essence variant bevat kleine glitters in een formaat. Stiekem is de Essence variant juist door die compacte glitters wat meer draagbaar!


Links: China Glaze fortune Teller - rechts: Essence Grand-plié in black 

De producten van de Essence Ballerina Blackstage waaronder deze mooie nagellakjes (UR 1,79 per stuk)  liggen momenteel bij de winkels van het Kruidvat. De limited edition trend collectie is (zoals altijd) tijdelijk verkrijgbaar, op is dus op. Meer informatie over deze en alle andere collecties van Essence vind je hier.

Deel dit artikel
Back to top