Nieuws

Tip van de week: Sparitual - Close your eyes Calming Bath & Body Wash

Je hebt wel eens van die producten die de zintuigen op scherp zetten, of juist helpen het lichaam volledig te ontspannen.  De tip die ik jullie deze week mee wil geven is een product dat behoort tot de laatste categorie. De Sparitual Close your eyes Calming Bath & Body Wash zorgt namelijk voor een totale ontspanning, gewoon thuis in jouw badkamer.

De geuren die de producten van Sparitual bevatten zijn veelal gebaseerd op gebruik van Chakra''s. Dit allemaal om energie in balans te brengen. SpaRitual wakkert bepaalde technieken aan om de chakra''s in balans te houden. Chakra''s zijn energiecentra die in een oplopende lijn van de basis van je wervelkolom tot aan de top van het hoofd lopen.
De Close your eyes Calming Bath & Body Wash valt met name door het ingrediënt Geranium (uit Egypte) onder de  Sacral Chakra dat staat voor zoetheid, liefelijkheid en bekoorlijkheid. De shower gel ontspant de geest, terwijl de bestandsdelen verstevigen, de huid glad maken en hydrateren.

De bloemige geur van dit product is heerlijk en bijzonder rustgevend. Op het moment dat je jouw badkamer verlaat heb je letterlijk het gevoel van volledige ontspanning. De huid blijft enorm lang na ‘geuren’ en voelt niet trekkerig aan.Leuke bijkomstigheid is trouwens dat dit product een positieve invloed heeft op symptomen van onder andere PMS, stress, spanning, eczeem, gordelroos, menstruele klachten. De producten van Sparitual zijnveganistisch, vrij van synthetische kleurstoffen, geurstoffen, parabenen, petrochemie, en zijn biologisch afbreekbaar.Zin in een momentje ontspanning? Klinkt Close your eyes Calming Bath & Body Wash jou als muziek in de oren? Neem dan even een kijkje in de webwinkel van Romariss Wellness. Hier vind je de Bath & Body Wash voor EUR 10,95 - 225 ml.

Lezeressen van Beautyscene ontvangen op dit product een speciale korting van 10% waardoor je dit product nu kunt aanschaffen voor EUR 9,90. De verzendkosten zijn EUR 6,95 per bestelling en bij bestelling vanaf EUR 50,00 zijn de verzendkosten gratis.

Deel dit artikel
Back to top