Fashion

10 % korting bij DoubleBeauty.nl (met o.a. MoroccanOil)

Onlangs las ik ergens dat, mede door het slechte weer deze zomer, er behoorlijk veel online is geshopt in Nederlandse webshops. Ik ben er ook gek op en daarom ben ik helemaal blij met de nieuwste aanwinst op beauty webshop gebied! Doublebeauty.nl is een nieuwe cosmetica webshop met een aantal geweldige merken o.a. mijn favoriete haarverzorgingsmerk MoroccanOil. Maar er is nog veel meer te vinden, lees daarom snel even verder.



Merken



Zo vind je in de webshop van DoubleBeauty.nl alle nagel- en handverzorgingsproducten van Herôme, uiteraard vind je er ook de laatste nieuwe kleurtjes van W.I.C. by Herome terug (tegen een extra voordelige prijs van EUR 6,50). Op haarverzorgingsgebied worden we ook verwend, zo worden er verschillende producten van MoroccanOil verkocht (hierover kun je in dit artikel meer lezen), maar ook het Amerikaanse merk Mixed Chicks (speciaal voor krullend haar) en twee lijnen van Tigi wordt bij Double Beauty verkocht.



Ben je fan van minerale make-up dan is het goed om te weten dat DoubleBeauty.nl als enige verkooppunt in Nederland het Amerikaanse make-up merk Everyday Minerals verkoopt. Minerale make-up is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, maar daarnaast ook prettig in gebruik en mooi om te zien.



Maar dat is niet alles, bij DoubleBeauty.nl vind je ook de volgende trendy en natuurlijk merken : Cowshed, Burt’s Bees, Yes To Carrots, Geisha, Leptin Green Coffee en de mooie make-up van Too Faced. Kijk regelmatig even opnieuw want het assortiment groeit snel. Tevens biedt DoubleBeauty.nl ook persoonlijk advies, leuke shopping tips en je kunt zelf een verlanglijstje maken die je kunt delen met vrienden en familie, handig voor een verjaardag!

DoubleBeauty.nl stelt hoge eisen aan de producten die zij aanbiedt. Veel van de merken en producten zijn biologisch en natuurlijk, alle producten zijn dierproefvrij.



Zomer Actie Double Beauty
Deze zomer biedt DoubleBeauty.nl onze lezeressen 10% korting (gebruik code DBZOMER11) op het volledige assortiment. Tevens ontvang je bij besteding vanaf EUR 50,-- een gratis Double Beauty TravelKit* t.w.v EUR 25,- (zolang de voorraad strekt). In die travelkit vind je een sortering van beauty-essentials die je nodig hebt voor je vakantie, zoals een mini nagellak remover, travelsize handcreme, make-up remover, shampoo, conditioner, minerale oogschaduw en meer. Natuurlijk is deze Travelkit ook leuk om nieuwe producten uit te proberen.



Als ik je een tip mag geven : ga dan zeker voor de geweldige Moroccanoil shampoo & conditioner, ik ben echt een grote fan!
Deel dit artikel
Back to top