Nieuws

Yves Saint Laurent New Blacks 2011

Tijdens Fashion weeks wordt er steevast gevraagd : wat wordt het nieuwe zwart? De ene keer is het groen, dan weer blauw of rood, maar eigenlijk is het toch heel simpel, zwart is altijd het nieuwe zwart! Zwart kan altijd, zeker in make-up en dat heeft Yves Saint Laurent geïnspireerd voor hun New Blacks collectie. Je vindt er prachtige en onmisbare producten, kijken jullie even mee?Black
Strenght of contrasts, opposition and resonance
Deep, manfold, indispensable.
Revealer of light, enhancer of color.
Polymorphic and mono-pigmentary


Op de foto La Laque Black Indigo


Mascara Volume effet faux cils shocking EUR 29,30 - een nieuwe mascara met een bijzonder, assymetrisch gevormd borsteltje. De formule bestaat uit 2 soorten was, een zachte die de wimpers volume geeft en een hardere die zorgt voor een perfecte en houdbare krul. Deze zal verkrijgbaar zijn in 6 tinten zwart:

  • Deep Black
  • Ashy Black
  • Bronze Black
  • Sea Black
  • Cherry Black
  • Jade Black


Eyeliner Effet faux cils EUR 27,80

- een gel eyeliner in een glazen potje die je met een eyeliner kwastje kunt aanbrengen. Er zullen hier ook 6 kleuren van uitkomen.
Natuurlijk heb je daar wel een eyeliner kwastje voor nodig die je nu ook van Yves Saint Laurent kunt aanschaffen. De officiële prijs is (nog) niet bij ons bekend, maar zal rond de EUR 16,00 zijn.
Ben je meer een liefhebber van de klassieke zwarte eyeliner, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de Eyeliner effet faux cils shocking, die zal alleen in het zwart te koop zijn voor EUR 29,30.Maar er is nog meer, daar worden de nagellakfans onder onze lezers natuurlijk weer extra blij van! Er zullen ook 3 nieuwe nagellakjes verschijnen in deze collectie, maar in tegenstelling tot de rest van de producten zullen deze slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn. Zorg dus dat je ze niet misloopt als je ze mooi vind.

La Laque EUR 22,90 (Limited edition) Black bronze, Black lapis en Black IndigoDe producten van de Yves Saint Laurent New Black collectie zullen vanaf september 2011 verkrijgbaar zijn bij de exclusieve verkooppunten. Voor die tijd kun je de herfstcollectie Midnight Garden er al vinden, daarover kun je in dit artikel natuurlijk alles lezen.

Wat vinden jullie van de New Black? Zie je nog iets wat echt in jouw stash thuishoort? Ik ben eigenlijk wel erg nieuwsgierig naar de eyeliner in de kleur Bronze & Jade Black, lijken mij erg mooi. En natuurlijk de nagellakjes....maar dat spreekt natuurlijk wel een beetje voor zich!

Deel dit artikel
Back to top