Reviews

Tip van de week : Elizabeth Arden 8 hour cream

Momenteel ben ik bezig met mijn all-time favoriete beautyproducten bij elkaar te zoeken voor mijn blog voor De Bijenkorf. Één van die producten (nou ja, eigenlijk twee) zijn momenteel in de aanbieding, reden genoeg om die alvast met jullie te delen!

Het zijn nl. de Elizabeth Arden 8 (eight) hour cream en de Elizabeth Arden Eight hour lip protectant SPF 15. Deze twee producten gebruik ik echt al zolang en heb ik ook altijd bij mij in mijn tas. Ook staat de Eight hour cream altijd op mijn nachtkastje, je kunt je dus misschien wel voorstellen dat ik meerdere exemplaren in huis heb.Ik gebruik de Eight hour cream (EUR 22,00 nu voor EUR 15,00) eigenlijk voor alles, ik smeer het op mijn lippen, op kleine schaafwondjes of kleine ruwe plekjes, op mijn nagelriemen, op knieën of ellebogen en dat doe ik niet alleen bij mijzelf, maar ook bij man en kids als dat nodig is. Wat er ook "mis" is op iemands huid, smeer er ''s avonds een klein beetje Eight hour cream op en de volgende dag is de huid weer normaal.

De Lip Protectant (EUR 22,00 nu voor EUR 15,00) is speciaal bedoeld voor de lippen, maar je kunt de stick heus ook op andere delen gebruiken als het nodig is en je niets anders bij de hand hebt. Voordeel van de Lip Protectant is dat deze ook nog een SPF 15 bevat.Zoals jullie zien heb ik een speciale 60''s edition van de cream & lipprotecttant, de inhoud is exact dezelfde als de "normale" versie die je overal kunt kopen. Je komt trouwens ook regelmatig pprettig geprijsde setjes tegen met daarin bijvoorbeeld mini-verpakkingen, altijd handig op reis.Wil je meer weten over de Eight hour cream van Elizabeth Arden, lees dan dit "oude" artikel eens door!

Momenteel vind je de stick en de cream, in een flitsende verpakking, voor een extra gunstige prijs in de webshop van de Bijenkorf. Natuurlijk vind je de producten van Elizabeth Arden ook in de winkels van De Bijenkorf en andere luxe parfumerieën of luxe drogisterijen.

Deel dit artikel
Back to top