Blogs & Editorial

Tijd voor een stash update?

Toen Beautyscene.nl nog LushiousBeauty.nl was hebben wij regelmatig onze beautystashes laten zien. De ene keer kwam onze nagellakstash voorbij en dan weer onze parfumstash. Vandaag keek ik een aantal van die artikelen weer eens door en volgens mij wordt het tijd voor een update, wat vinden jullie?

Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn parfums voor jullie geteld, dat waren er toen 105 en dat zijn er nu.....? Geen idee dus, dat moet ik even gaan natellen.
Alweer twee jaar geleden heb ik 2 artikelen geplaatst over mijn MAC oogschaduws, wat kan er een hoop gebeuren in twee jaar, volgens mij is er toch wel wat bijgekomen in die tijd....


Vorig jaar begon in vol goede moed aan een video reeks van mijn make-up stash, maar na filmpje 4 ben ik opgehouden, mede door sommige nare reactie''s van mensen die vonden dat ik ik maar een uitslover was!  *wink* Mocht je ze gemist hebben, hieronder staan ze nog even.En dan hebben we natuurlijk  ook nog de geweldig geacteerde (jaja, Oscar-waardig!) nagellakstashwedstrijd tussen Wendy en mij! Haha...tot op de dag van vandaag krijgen we op YouTube nog allerlei reactie''s! Deze telling is volgens mij echt heel erg achterhaald, tijd voor een revanche Wendy??Wat vinden jullie, tijd voor wat updates? Of vinden jullie dit helemaal niet interessant? 

Deel dit artikel
Back to top